- 20 Ekim 2018
- 2.711
- 4.125
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bide 2 gün önce kahverengi akıntı lar geldi acaba deyip bugun test aldım yaptım ilk defa hemen cıkar sandim 2 dakıka da negatif dedi arkadasların yanına gitmem toplasan 5 6 dakıka da tekrar baktığımda böyleydiBu görüntü testi yaptıktan hemen sonra yani yaklaşık 6 7 dk içinde çıktı ise hamilesin. Fakat bu testler durdukça da negatifken bu hale gelebiliyor
Biraz şaibeli tekrar yapsana emin olursun. 2 3 dk içinde olan garanti dir ama.Canim bide 2 gün önce kahverengi akıntı lar geldi acaba deyip bugun test aldım yaptım ilk defa hemen cıkar sandim 2 dakıka da negatif dedi arkadasların yanına gitmem toplasan 5 6 dakıka da tekrar baktığımda böyleydi
Aynen canim sabah bida yapımBiraz şaibeli tekrar yapsana emin olursun. 2 3 dk içinde olan garanti dir ama.
İnsallah canim m yaaa Rabbim kucagimizi boş cevirmesinTebrikler canim Allahin izniyle bebis yerlesmis!
doğru söylüyorsun canim sabah bide kan vereyimbir kan testi yapın emin olmak için
tamam kuzumYarın sabah ilk idrarınla yap bide