Kızlar bana bir yorum...

Hamilemiyim

• Evet

OY: 17 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Emin degilim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    17
Merhabalar kk. Güzel ve akıllı ve datlı dilli bayanları. Bugün işyerimde yaptım ilk kez yaptığım için hemn cıkacak sanıp tek cizgiyi görünce aldim peceteye sarıp cıktım.. Arkadaslar sorunca tek çizgi deyip bakmak istediklerinde gösterdiğimde böyle bir şey gördüm. Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum. (kızlar lavobadan cıkıp arkadasların yanına gidip söylemem toplasan 5 6 dakıka olmustur

Bu görüntü testi yaptıktan hemen sonra yani yaklaşık 6 7 dk içinde çıktı ise hamilesin. Fakat bu testler durdukça da negatifken bu hale gelebiliyor

Bu görüntü testi yaptıktan hemen sonra yani yaklaşık 6 7 dk içinde çıktı ise hamilesin. Fakat bu testler durdukça da negatifken bu hale gelebiliyor
Canim bide 2 gün önce kahverengi akıntı lar geldi acaba deyip bugun test aldım yaptım ilk defa hemen cıkar sandim 2 dakıka da negatif dedi arkadasların yanına gitmem toplasan 5 6 dakıka da tekrar baktığımda böyleydi

Hayırlı olsun, hamilesin.. :)
Günün geçti mi bilmiyorum ama kan testi yaptır yarın. Garantilemiş olursun.

Biraz şaibeli tekrar yapsana emin olursun. 2 3 dk içinde olan garanti dir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…