Kızlar bana cesaret verin

l7efne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
41
1
86
39
Samsun
Merhaba kızlar. 2aydır gribim ben atlatamadım soğuk algınlığı ilaçları kullanıyordum geçmedi özel doktora gittim sonunda. Yüz filmi çekti doktor. Burundaki eğrilikten kanallar kapanmış ve sinüzit oluşmuş dedi.( Burnum kemerli) Ameliyat olmasın dedi. Estetik düşünüyordum ben ama cesaret edemiyordum. Şu anda da kpss ye hazırlanıyorum ameliyet için çok vaktim gidecek bunun için yaza erteledim ameliyatı. İzmirde önerebileceğiniz doktor var mı? Çoğu insan da burnunun yeni halinden memnun kalmıyor bunun için de kararsızın. Akıl verin bana lütfennnn.

Canım merhaba.. Benim de sinüzit problemim vardı. Aynı zamanda küçüklüğümden beri burun etlerinden rahat nefes alamıyodum! Bornova Şifa Hastanesinde ameliyat oldum KBB Uzmanı Uğur Çerçi'ye..Ayrıntılı bilgi almak istersen seve seve yardımcı olurum. Doktorum estetik de yapıyo! :) Bu arada ameliyat çok da zor bi süreç değil.. Mesela ben 23 Kasım'da ameliyat oldum (2.kez), şu an gayet iyiyim ve Kpss'ye ben de hazırlanıcam.. İşte böylee.. Görüşmek üzere.. ;)

Canım çok zamanını alıcak bi süreç değil 1 haftada toparlanırsın bilemedin en fazla 2 hafta

korkmana gerek yok,gayet rahat bi süreç.Sadece bi kaç hafta burnundan tam nefes alamayacaksın okadar.ızmirde Ufuk Bilkay'a oldum ben ameliyatımı. Tavsiye ederim.Fikir edinmek için görüşebilirsin. Bence Sinüzit ve kemik için olacaksan zaten,estetiğide aradan çıkarıver bence :)

Ben Ufuk Bilkay'ın yaptığı burunları çok merak ediyorum.GriPin senin burnunun fotolarına bakmam mümkün mü?

iNSAN KAFASINA KOYMUŞSA CESARETı VARDIR ZATEN.BEN KARAR VERDıM FAKAT HANGı UZMAN KONUSUNDA KARAR VEREMıYORUM.......DOĞRUSU ZOR BıR SÜREÇMıŞ.BıRAZDA ŞANS ıŞı.......

kızlar bende burun ameliyatı oldum 2012 yılnnda izmir bornovada şifa hastahanesinde Uğur Çerçi yaptı ameliyatı. Saolsun önden düz duran burnumu yamulttu sağa doğru hem nefes almakta zorlanıyorum hem de hiçte istediğim gibi olmadı ikinci kez ameliyat olcam :( uzun süredir bekliyorum iyi bir doktor bulabilmek için bide yeniden cesaretim gelirse :(

Back
X