• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana da bi el atin cok kotuyum

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
selamlar kizlar
1 yili askin suredir kendimi cok kotu hissediyorum. geceleri uyuyamiyorum surekli dislerimi skiyorum vucudum kasilmaya basladi. inanilmaz mutsuzum tarifsiz bi degersizlik hissiyati icindeyim.
is ariyorum bulamiyorum atanamiyorum. cevremde bag kuracagim insan yok sayilir. annem babam ve kardeslerim cok mesguller resmen rsndevuyla gorusuyorum. esimin ailesi cok buyuk bi yikim yasattilar onlarin etkisinden cikamiyorum kafamdan atamiyorum
kizimi da mutsuz etmekten korkuyorum. esim de mutsuz haliyle tartismiyoruz ama hissediyorum. bana bi care kizlar kafayi yiyecem
kendimi cok ise yaramaz hissediyorum. ben cikmazdayim yol bulamiyorum. beni hayata baglayan tek sey evladim onu da kaybetmekte n korkuyorum. kendimi nasil yenebilirim? nasil mutlu olunur ki?

selamlar kizlar
1 yili askin suredir kendimi cok kotu hissediyorum. geceleri uyuyamiyorum surekli dislerimi skiyorum vucudum kasilmaya basladi. inanilmaz mutsuzum tarifsiz bi degersizlik hissiyati icindeyim.
is ariyorum bulamiyorum atanamiyorum. cevremde bag kuracagim insan yok sayilir. annem babam ve kardeslerim cok mesguller resmen rsndevuyla gorusuyorum. esimin ailesi cok buyuk bi yikim yasattilar onlarin etkisinden cikamiyorum kafamdan atamiyorum
kizimi da mutsuz etmekten korkuyorum. esim de mutsuz haliyle tartismiyoruz ama hissediyorum. bana bi care kizlar kafayi yiyecem
kendimi cok ise yaramaz hissediyorum. ben cikmazdayim yol bulamiyorum. beni hayata baglayan tek sey evladim onu da kaybetmekte n korkuyorum. kendimi nasil yenebilirim? nasil mutlu olunur ki?
Hayat 1 günlük o da bugünlük

Herşey atanmak mı?Yapmayın lütfen
Siz iyi bir anne ve iyi bir eşsiniz bunu unutmayın,çok şey başardığınızı da unutmayın.
Çalışmak isteyen her türlü çalışır..Sizi mutlu edecekse asgari ücretli de olsa bir yerlerde çalışın ki ruhunuza katkınız olsun..

Ha bir de nasıl mutlu olunur ki, demişsiniz.
İnsanoğlu o kadar nankör ve elindekilein farkında değil.
Eşiniz var, çocuğunuz var, başınızı soktuğunuz bir eviniz, belli ki akıllı telefon ya da bilgisayarınız var.
Yediğiniz yemek, içtğiniz içecekler var.
Çok şükür sağlık sıkıntınız da yok herhalde.
İnsan elektrik gidince mutsuz oluyor, o zaman kıymet biliyor.
Yukarıda saydıklarımdan sadece biri ile sınandığınızı düşünün, en büyk mutluluk ve şükür sebeplerini kendiniz bulacaksınız zaten.

Dönem dönem insan depresif olabilir, biraz ailece başbaşa zaman geçirin, yapmadığınoz bir aktivite yapın.
Çocuğunuzun yaşı uygun ve kreşte ise, bir hobi edinin ya da mesleğiniz varsa onunla ilgili bir şeyler yapın.

selamlar kizlar
Sanırım sürekli evdesiniz, evde kötü enerji birikmiş olabilir, ve bu sizi kötü hissettiriyor olabilir, bi araştırarak eve bi tütsü adaçayı lavanta gibi şeyler deneyebilirsiniz. Biraz rahatlatır diye düşünüyorum. Yoksa şu an en yararlı insanlardan birisin çünkü “Annesin” !

Hayat 1 günlük o da bugünlük

Herşey atanmak mı?Yapmayın lütfen
Siz iyi bir anne ve iyi bir eşsiniz bunu unutmayın,çok şey başardığınızı da unutmayın.
Çalışmak isteyen her türlü çalışır..Sizi mutlu edecekse asgari ücretli de olsa bir yerlerde çalışın ki ruhunuza katkınız olsun..
atanamama durumu derdin bi parcasi aslinda baska islere basvurdum cok aradim bazilari kendi islerine gore cok. nitelikli goruyo almiyo bazilari daha genc insanlarla calismak istiyo bazilari bekar olsun evliyse de cocugu olmasin istiyo inanin hepsini duydum
ama dedigim gibi tum kafama taktigim sey bundan ibaret degil

Ha bir de nasıl mutlu olunur ki, demişsiniz.
İnsanoğlu o kadar nankör ve elindekilein farkında değil.
Eşiniz var, çocuğunuz var, başınızı soktuğunuz bir eviniz, belli ki akıllı telefon ya da bilgisayarınız var.
Yediğiniz yemek, içtğiniz içecekler var.
Çok şükür sağlık sıkıntınız da yok herhalde.
İnsan elektrik gidince mutsuz oluyor, o zaman kıymet biliyor.
Yukarıda saydıklarımdan sadece biri ile sınandığınızı düşünün, en büyk mutluluk ve şükür sebeplerini kendiniz bulacaksınız zaten.

Dönem dönem insan depresif olabilir, biraz ailece başbaşa zaman geçirin, yapmadığınoz bir aktivite yapın.
Çocuğunuzun yaşı uygun ve kreşte ise, bir hobi edinin ya da mesleğiniz varsa onunla ilgili bir şeyler yapın.
bunlari dusunuyorum sukrediyorm elbet ama bu enteresan ruh halimi degistirmiyor. dunyanin tum kotuluklerinden korkuyor gibi bir halim var. sanirim bu bebegimin dogumundan sonra oldu
esim artik haberleri dahi izlememi istemiyor. o kadar cok etkileniyorm ki nerdeyse hayatimi idame ettiremez hale geliyorum.
1 yilin icinde 5 disimi cektirdim dislerim dokuluyo simdi de dis tedavisiyle ugrasiyorum diger yandan boyun kasilmalarim basladi fizik tedaviye gidiyorum neler oluyor hic anlamiyorum

bunlari dusunuyorum sukrediyorm elbet ama bu enteresan ruh halimi degistirmiyor. dunyanin tum kotuluklerinden korkuyor gibi bir halim var. sanirim bu bebegimin dogumundan sonra oldu
esim artik haberleri dahi izlememi istemiyor. o kadar cok etkileniyorm ki nerdeyse hayatimi idame ettiremez hale geliyorum.
1 yilin icinde 5 disimi cektirdim dislerim dokuluyo simdi de dis tedavisiyle ugrasiyorum diger yandan boyun kasilmalarim basladi fizik tedaviye gidiyorum neler oluyor hic anlamiyorum
Çocuğunuz ne kadarlık Vitamin ve kan değerlerinize baktırdınız mı? Hamilelik, doğum derken vücut etkileniyor.
Çalışmak iyi gelecekse atanana kadar başka bir iş bulup çalışın.

Birşeyler üretseniz yapmaktan keyif alacağınız bir Hobby niz olsa.Üretmek iyi geliyor insana.Aklınıza geldikçe bu sizi rahatsız,mutsuz eden durumlar o severek yaptığınız uğraşa dönseniz belki yavaş yavaş küçülür gözünüzde büyüttüğünüz şeyler.Terapistler de bunu öneriyor önce bir sayfayı ikiye bölüp olumlu olumsuz (korkular vs) detaylıca yazıyorsunuz.Bu arada olumsuz ,sizi korkutan şeyleri büyük harflerle yazıyorsunuz Ve Korkularınız ,olumsuzluklar şuandaki gibi tetiklendiğinde bir hobinize dönüyor sadece ona konsantre oluyorsunuz.Geçmeye başladıkça küçültüyorsunuz listedeki yerini :)

Cnm hamilelikte ve lohusalikta oluşan anksiyete bozuklukları ,panik bozuklukları olunabiliyor... Bendede gebeliğimden önce hiç bit sorun yoktu gayet rahat bir fitrat a sahiptim. Gebelikte anksiyete oluştu dediğin gibi haberlere dahi bakamiyorum her izlediğim olay başima gelecek gibi ; hep olumsuz düşünceler vs . lohisaliktada bir süre devam etti... İmkanin varsa bir psikolojik destek alabilirsiniz cnm ,ilaçli tedavi değil de tarapi... Yada kitap okuyabilirsin bebişi yetiştirmekle ilgili ... Çok güzel oda süsleri var evde yapılabilecek keçeden aktivite kitabi filan yapabilirsin bebeğe .hem kafan dağılır hemde bir ürün ortaya cikarttiğin için mutlu hissedebilirsiniz (benim yaptiklarimdan örnek verdim cnm bana iyi gelmîsti) ben adem güneş ve Şermin yaşar un kitaplarından ;bebeğimi yetiştirmek adına çok istifade ettim

1 ay öncesi bende bu ruh hali içindeydim isteksizlik keyif alarak yaptığım hiç bir şeyden keyif almıyordum. ama düzeliyor insanoğlu tam anlamıyla hiç bir zaman mutlu olamaz örneğin bende evde otursam çocuğuma kendim baksam diye dertleniyorum :) açıkçası inançlı biriysen bana günlük zikir çekmek ve inşirah suresini okumak çok iyi geliyor. Dualarla huzur bulup eski hayatıma dönüyorum birde b12 vitamini aldım o vitaminin eksikliğinde depresyona sebep oluyor çünkü :)

selamlar kizlar

Sanki deprosyona giriyor gibisin bence ilk fırsatta bir hekime görünmelisin ihmal etme

Back
X