Gebeliğe Hazırlık Kizlar bana lutfen yardimci olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hlise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
30
4
1
32
Adetime bir hafta var bu gun kahverengi akimtim bar bu normal mi

Adetime bir hafta var bu gun kahverengi akimtim bar bu normal mi
1. Yumurtlama catladiginda olabilir.yumurtlama doneminden eminsen degildir. 2 bazen adet oncesi akinti gb gelir bi kac gun icinde adet olursun 3. Hamilelik yerlesme kanamasi olabilir ve bu eger hamile kalman olasiysa erken gebelik testinde bi kac gun.sonra kesin sonucu alirsin yadi adetten en erken 4 gun once yapman daha mantikli.,:) normalde duzensiz adet yasamiyorsan yani.

Yani daha bir hafta var ilk defa boyle birsey oldu akinti olarak normal gebelik destined cikar mi

Yani daha bir hafta var ilk defa boyle birsey oldu akinti olarak normal gebelik destined cikar mi
sımdı adetıne daha oldugu ıcın varsa bıle embrıyo daha cok dusuk bhcg salgıladıgından normal kaset tıpı gebelık testınde cıkmayabılır. onların bhcg sınırı yuksek erken gebelık testınde dusuk sevıyeyı bıle algılayanlar var 5 6 gun once ogrenmen mumkun ama adete ne kadar yakın o kadar net sonuc. cunku negatıfı gorsen bıdaha yapmak zorunda kalcaksın. ya da adetını beklıyceksın canım :S rabbım hayırlısını versın

Cok tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…