Kızlar bana vereceğiniz fikirlere ihtiyacım var, bir kadına destek olalım..

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
24.054
97.372
1.123
selam kızlar ''arkadaş çevresi '' alanına komşumun problemini yazdım ve fikirlerinize ihtiyacım var lütfen o konuyu okuduktan sonra ne gibi bir tavır almamız gerektiğiyle ya da ben komşuma neler desem nasıl yapsam diye fikirlerinizi beyan ederseniz o kadar mutlu olurum ki

Az önce telefonla aradım onu yani komşumu

düşünebiliyor musunuz eşinin öz kardeşi ona boş olan evinin anahtarını veriyor aynı ortamda kalabilsinler diye aldattığı kızla...Birkere daha yıkıldı kadın gerçekler bir bir suyun üzerine çıktıkça kahroluyor..Kayınpederi aramış boşama sakın süründür onu demiş ne yapacağımı hiç bilmiyorum dedi..Ve taa bursa'ya kadar gidip kızın ailesiyle tanışıyor karaktersiz adam !

Eşinden bahsederken o kıza ''eşimle boşandım, arada bir evime oğlumu görmek için gidiyorum '' demiş, bu nasıl iğrençliktir. ! hıçkırıklara boğulmuş bir halde çok çaresiz :( eşiyle boşanması yönünde onu ikna etmek istiyorum çünkü gerçekten yenilir yutulur bir durum değil, pislik vardır pislik vardır ama bu yapılanlar pisliğin daniskası !

Onu nasıl teselli verebilirim, doktora gitmesi için ikna edecegim psikolojik destek alması şart ama aile işlerine karışırsam sonucunun bana kötü dönmesinden de çekiniyorum, yardım etmek istiyorum deli gibi ama nasıl ?

İntihar etmekten bahsediyor gururuna yediremiyor, beni ondan az sevmiş olamaz ben evlatlarının annesiydim değer miydi diye parçalıyor kendini :14:

İğrenç adam..Konu sahibini boşanması için ikna etmelisiniz bencede..ona böyle her gün ölmektense boşanmak daha iyidir..allahtan korkmayan kuldan utanmayan bu adama o ne yapacak ki..boşanmadan gelen nafaka ile ve tazminatla bir miktar para eline geçecek zaten..ayrıca o kıza da tazminat davası açsın,açabileceği en yüksek mevlada olsun,çünkü kız öğrenciymiş,kendisi ödeyemez ailesi durumdan haberdar olur,herkese rezil olur,en güzeli de bu olur zaten..eşine de en büyük cezayı ondan ayrılarak verecek zaten..biraz güçlü olmasını söyleyin..öyle bir adama muhtaç olmak aynı evde kalmaktansa,gururuyla temizlikçi olsun çocuklarına baksın..tabi iş istedikten sonra başka işlerde bulur..çocuklarına adasın kendini..o adam ş....z in teki..kendini koruyacağını mı düşünüyor..adamın ne yapmasını bekliyor ki,artık bu olayda açığa ckıtığına göre,şu saatten sonra kadın bu durumu kabullense,adam kzı alıp eve getirir..bir gün de kadını evden atar,bunu mu bekliyor,bence onlara güzel bir ders versin yoluna baksın..ne intiharı o adam,yüzüne tükürmeye bile değmez..kendini düşünmüyorsa çocuklarını düşünsün

Son düzenleme:
kadın evinden kesinlikle çıkmasın, gidecekse eşi olacak o deyyus gitsin..
üstüne basabasa ona söyle,gitmesin..
komşunu doktora gidip, destek alması için teşvik edebilirsin..
sonra salim kafayla karar alır..
mahkemeye başvurunca, boşanma olana kadar tedbir nafakası alınıyordu sanırım..
bundan bahsedebilirsin..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Konuştum güçlü olması gerektiğini saatlerce konuşmanın ardından ona anlatabildiğim kanısındayım, umarım hayatımda herşey güzel olur ..Yanında olmalıyım zor zamanlarında çünkü gerçekten kimsesi yok :(

Back
X