Kizlar bana yardim edin...fikir akil verin

Perihan25

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
230
16
18
Kizlar esimin eski nisanlisi biz nisanlandik devamli bizle ugrasdi esimin dukkkanin onunden gecer surekli esimin calisdgi yerlerde ise baslar sosyal medyada hep esimi iceren seler paylasir zorla kiskirtir bana yazar unutamiyorum o bana gelcek bekliyorum ozledim diyor esim ben nabiyim elimden gelen bisi yok diyor ama rahatsiz oluyorum beni anlarsiniz kadinsiz bir gun bir yerde esimn karsina cikar sarilir oper die korkuyorum esimi kandirr die korkuyorum esime asigim oglumuz vat oda beni seviyor ama bu kiz uc bucuk yildir asla vazgecmedi...gecmeyecekde biliyorum nabayimmmm

üçbuçuk yıldır vazgeçmediyse ya ruh sağlığı bozuk yada günahını almak gibi olmasın ama eşiniz de boş değil birşeyler olmuş ki o kadın da böyle cesur davranabiliyor...bence eşinizi yakın takibe alın gizlice anlamaya çalışın aldatılıyor da olabilirsiniz..ondan sonra düşünün ne yapacağınızı..

Bazı insanlar takıntılı oluyor. Esinizden eminseniz. Bu şahsın attığı mesajları silmeyin. Ve sürekli rahatsiz edildiginizi savcılığa bildirin. Bu sahsı sikayet edin. Çünkü böyle hayat sürmez. Onun yaptığı tacizden baska bir sey degil.

üçbuçuk yıldır vazgeçmediyse ya ruh sağlığı bozuk yada günahını almak gibi olmasın ama eşiniz de boş değil birşeyler olmuş ki o kadın da böyle cesur davranabiliyor...bence eşinizi yakın takibe alın gizlice anlamaya çalışın aldatılıyor da olabilirsiniz..ondan sonra düşünün ne yapacağınızı..
Esim hasta diyor ben napabilirim diyor bu kiz biraadikca beb uyuyorum bu aklimda uyaniyorum bu kafamda kuruyrum esimin beni sevdigini biliyorum hisssettiyoe cunku oglumuz bile var ama bu kiz algilaymiyor

Esim hasta diyor ben napabilirim diyor bu kiz biraadikca beb uyuyorum bu aklimda uyaniyorum bu kafamda kuruyrum esimin beni sevdigini biliyorum hisssettiyoe cunku oglumuz bile var ama bu kiz algilaymiyor

Kizlar esimin eski nisanlisi biz nisanlandik devamli bizle ugrasdi esimin dukkkanin onunden gecer surekli esimin calisdgi yerlerde ise baslar sosyal medyada hep esimi iceren seler paylasir zorla kiskirtir bana yazar unutamiyorum o bana gelcek bekliyorum ozledim diyor esim ben nabiyim elimden gelen bisi yok diyor ama rahatsiz oluyorum beni anlarsiniz kadinsiz bir gun bir yerde esimn karsina cikar sarilir oper die korkuyorum esimi kandirr die korkuyorum esime asigim oglumuz vat oda beni seviyor ama bu kiz uc bucuk yildir asla vazgecmedi...gecmeyecekde biliyorum nabayimmmm
Yapma arkadaşım.
Öyle her yolda yakaladığını sarılıp öpmek kolay mı?
Sıkma güzel canını...

kadın salağın teki.kendine saygısı olmayan zavallı biri benim gözümde.

evli barklı adama böyle beyinsizce kur yapıyorsa hala ısrarla merak etmeyin ciddi rahatsız bu kişi.
eşinizde eğer böyle birine karşılık verirse zaten basın tekmeyi gitsin.

lütfen rahat olun eşinizden eminseniz bırakın istediğini yapsın değilsenizde bırakın düşünmeyi.
düşündükçe daha fazla kurarsınız.

Kura kura icim sikiliyor siz olsaniz sizde kurqrsiniz ole.seler paylasihor ole.seler yapio ko esim bana sizofren diioo kiz esimin beni sevdigine hala inanamio hala onu seviyor sanio onu sevseydi onunla.evlenirdi sonucta

Yok ben kurmam.
Kurmuyorum da.
Kocamın eskiden görüştüğü kadın neler neler yapıyor ayrıca hergün karşılaşıyorlar,biliyorum.
Umrumda değil.

Yok ben kurmam.
Kurmuyorum da.
Kocamın eskiden görüştüğü kadın neler neler yapıyor ayrıca hergün karşılaşıyorlar,biliyorum.
Umrumda değil.
Nasil basariyorsun allah askina ben basaramiyorum cok seviyorum cok hergub kaybetme korkusu var beni birakirda ona giderse aklina girerse mutlu giden bir evliligigm var

eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşasın,bu korkularla kaybedersiniz zaten...kendinize güvenin azıcık..Neden siz acaba?

P Perihan25
kendinize guvenin bir nebze lutfen. sokak ortasinda bir kadinin, bir erkegi sikistirip opmesi mumkun mu?
bu hanimin belli ki psikiyatrik bir sorunu var. hic umursamayin.

Surekli ugrasiyor ozledim unutamiyorum ucup gitti mutlugumuz gelecegini biliyorum bole seyler paylasiyor surekli gelir die beklio ama biz evliyiz cocugumz var...insan korkuo
korkma arkadaşım,belli ki saplantı yapmış...Ama korkular,endişelerle mutluysanız da korkun!ben olsam yok sayarım;en nihayetinde sizinle evli!Bir gün gidecek adam,gider her halukarda....Önce kendinize ve ilişkinize güvenin sonra da eşinize!

Nasil basariyorsun allah askina ben basaramiyorum cok seviyorum cok hergub kaybetme korkusu var beni birakirda ona giderse aklina girerse mutlu giden bir evliligigm var
Niye aklına girsin ayol?
Çocuk kandırmak bile kolay değil bu zamanda.
Adamın işi gücü var,benimle zar zor uğraşıyor bir de eskileri takılacaksa yandı artık!!!

Back
X