Kızlar Bana yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi

Kızlar Lüütfen Bana alttaki gösterdiğim elbiseyi nereden bulabileceğimi söylermisiniz? bugün olivyuma gitttim adil ışık mango ipekyol bay gülay her mağzaya baktım malesef bulamadım.. Bu c.tesi bakırköye çıkıcam acaba bakırköyde nerede bulabileceğim konusunda fikri olan varmmı?? Bu elbiseyi mayısın ortalarında sevdiğim insanla aileler tanışacağı için o akşam giyicem Lütfen bana yardım edebilirmisiniz nerden bulabilirim bu elbiseyi yada buna benzer jile gibi içine gömlek giyebileciğim bir elbise??

2ch19hv.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahanda ßi ßen daha.....ßelinaycım ßen de ßi mont ßegendim ßi magazada.... aramaadıgımm $ußesii kaLmadıı Türkiyede..... En sonunda ßi yerde ßuLdumm o da taaa cehennemin ßi ucundaa gittim gece yarısı döndüm eve ßi mont için :roflol:

Sana da tavsiyem ßence adiL ı$ık magazalarını ßi tara :)) Taßii eLßisenin modeLini ßiliorsan.......

yavrum yukardaki elbisenin modelden işteee ve adil ışığa baktım bugünn olivyuda mangoyada gittim ipekyolada gittim bay gülayada gittim :( c.teside bakırköye gidicemmm nerden bulurum ben bunu yaa :(

bu elbise sehnsucht06 elbisesiydii olsada sölese nerden aldığını yaaa inşallah bakırköy şubesi vardır :(

ana:1shok:benim elbise bukaydirigubbakcemile3
kız o kadar arayıp tarayacağına bana sorsaydın ya nerden aldın diye dur markasına bakıyımda yazıyım:roflol::roflol:

şekerim gömleğinde elbiseninde markası sisline, aldığım mağazanın adını hatırlamıyorum istanbulda oturmuyorum onun için tam tarif edemem ama bunu aldığımız gün taksimden nişantaşına doğru yürümüştük o yol üzerinde bi mağazaydı nasıl tarif etsem istanbuluda çok iyi bilmiyorumki...

buldum sanırım netten:
zeytinlik mah. ebuziya cad. no:50/a bakırköy
sisline diye arat çıkıyo:)
öptüm canım

ayyy sen müthişsinnnnn hakkını ödeyememm ayyy harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benim yaaaaaa bakırköy iştee yaa süper yaaaa süperrrrrrrrrrr

ne demek tatlım inşallah giyeceğin gün çok güzel geçera.s.

şimdi sitesini inceledim süper modeller varmış bi tanesini mutlaka beğenirsin ben hepsinide beğendim nette satışları vardır inşallah:Saruboceq:burda mağazası yokmş

120 civarına almıştım heralde tam hatırlamıyorumda 114 mü 124mü neydi yani o civarda işte

canım benimm çok teekkür ederim... evet evet netten bende beğendim heleki siyahlı ince kemerli bitane vardı dehşey süperdii.. c.tesi gittiğimde tek tek denerim artık :)

muhtemelen üzerine olur bende zayıfım ama kalıpları küçük tam olmuştu, yarın alınca çekde resimlerini bizde bakalım

aldınmı cnm elbıseyı ne gıymeye karar verdınnnnn kaydirigubbakcemile4

Geçen hafta bu elbiseyi 25 ytl ye almıştım birebir bu ve hala vitrinde görüyorum var

Back
X