Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman adet olman gerekiyordu bu ay17 nisanda kan verdim 3.08 çıktı 20 nisanda tekrar verdim 14.85 çıktı son adet tarihimin başlangıcı 9 mart bitiş 17 mart kaç haftalık oluyor değer iyi mi
24 daha var adetimeNe zaman adet olman gerekiyordu bu ay
Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı çok bi bilgim yokCanım değere göre değil artışa göre bakılıyo. Senin artışın çok iyi. Kaç haftalık olduğu da değerden belli olmaz büyük ihtimalle geç döllenme. Bence 4 gün sonra tekrar kan ver artışına bak bi daha verme evde kendin kaset testle takip et bende düşük değerle öğrendim 3 defa kan verdim artışı güzel olunca bi daha vermedim evde takip ediyorum. Sürekli kan vermek çok yıpratıyo Rabbim kucağına almayı nasip etsin![]()
Ovulasyonla takip ettin mi24 daha var adetime
Evet daha adetime var belirti olunca gittim verdim 24 nisandaBana normal geldi ama bilemedim adet geçmeden mi öğrendin acaba ondan böyle çıkmış olabilir
Hayır takip etmedimOvulasyonla takip ettin mi
Ben geçen ay adetime 2 gün kala kan verdim 11 di kimyasal geçirdim ama ben değerin düşük olduğunu böyle bir şey olacağını bekliyordum ama yine de konduramiyordum sonra lavobaya gittim kanamam başladı ama bilincaltim hazır olduğu için 2 saatlik bir ağlama ile geçirdim( tabii bundan önce 12 haftalık bebeğimi kaybettiğim için kimyasal çok koymadı) ama o sürede araştırdığım kadarıyla 3 le öğrenip güzel ilerleyen çok vardı arkadaşım 8 le ogredo Haziran'da doğum yapacak o yüzden kendini iki ihtimale de hazırlaHayır takip etmedim![]()
İnşallah saglıkla ilerlerde rabbim hayırlısını versinBen geçen ay adetime 2 gün kala kan verdim 11 di kimyasal geçirdim ama ben değerin düşük olduğunu böyle bir şey olacağını bekliyordum ama yine de konduramiyordum sonra lavobaya gittim kanamam başladı ama bilincaltim hazır olduğu için 2 saatlik bir ağlama ile geçirdim( tabii bundan önce 12 haftalık bebeğimi kaybettiğim için kimyasal çok koymadı) ama o sürede araştırdığım kadarıyla 3 le öğrenip güzel ilerleyen çok vardı arkadaşım 8 le ogredo Haziran'da doğum yapacak o yüzden kendini iki ihtimale de hazırla
Aminİnşallah saglıkla ilerlerde rabbim hayırlısını versin
He adetin 24 nisandaysa ozaman düşük değer olması çok normal adet geçince o tavan yapacaktırEvet daha adetime var belirti olunca gittim verdim 24 nisanda
İnşallahHe adetin 24 nisandaysa ozaman düşük değer olması çok normal adet geçince o tavan yapacaktır![]()
Doktora gitmediniz mi bence gitmediyseniz randevu alın doktor kontrolü altında olun sağlıkla ilerlesin inşallahİnşallaho zaman adet tarihim geçtikten sonra bi kere daha kan vereyim artışı göreyim
Eşim çalıştığı için dört beş gün sonra gitcez mecbur doktor arayışındayımDoktora gitmediniz mi bence gitmediyseniz randevu alın doktor kontrolü altında olun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Bu değere doktor karından kese göremez o yüzden gitse de doktorun söyleyeceği şey şu HCG artışını takip edeceğiz 1500 gibi bir değeri geçince doktor keseyi vajinal olarak görebilirDoktora gitmediniz mi bence gitmediyseniz randevu alın doktor kontrolü altında olun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Ben kese görünür diye söylemedim zaten , kan değerini düzenli doktor kontrolü altında takip edebilmesi için söyledim doktoru belki yeni olduğu için progestan başlatabilir hanımefendinin daha adeti bile geçmemiş.. bu yüzdendi benim önerimBu değere doktor karından kese göremez o yüzden gitse de doktorun söyleyeceği şey şu HCG artışını takip edeceğiz 1500 gibi bir değeri geçince doktor keseyi vajinal olarak görebilir
Kese görünmeden Doktorlar bir şey yapmıyor sadece kişiye ekstra panik çıkıyorBen kese görünür diye söylemedim zaten , kan değerini düzenli doktor kontrolü altında takip edebilmesi için söyledim doktoru belki yeni olduğu için progestan başlatabilir hanımefendinin daha adeti bile geçmemiş.. bu yüzdendi benim önerim