kızlar bana yardımcı olana ilk maaşımla birşeyler ısmarlıyacagım söz

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
39
mrb kızlar gecenlerde bır hastaneye iş basvurusunda bulundum .muhasebe departmanı ön muhasebe bölümü.saglık sektorunde calsımak cok ıstıyorum..ve suana kadar bavurdugum hıc bıryer onceden hastanede calsımadıgım ıcın almadı benı.sımdı burayada 1 yıl kadar tecrubem var dedım.ve gayet olumlu gectı gorusmem 2 gorusme ıcın cagıracaklar daha ayrıntılı ve mulakat falan dedı..acaba ne konusulur ..ve bu bolumde ne işler yapılır.prim hesaplama falan dedı ..hepsını bılıyorum dedım..ama saglıkla ılgılı bısewy bıldıgım yok ne olur yardım edın de..şu işe gireyım..varsa boyle bıryerde calısan yardımcı olacak cok mınattar olurum..ve sozumu yerıne getırıım D

hahah baya rüşvetçi bir konu olmuş....Kendin ol yeter...

hahah baya rüşvetçi bir konu olmuş....Kendin ol yeter...

cidden rüşvetçi bir konu..
sana hastanede çalışan biri olarak şunları söyleyebilirim..

Bize gelenlere sorulan genelde mülakat soruları şunlar:

Sağlık bakanımız kim ??
Sağlık uygulama tebliği (SUT) nedir?? yada SUT nedir diyede gelebilir soru ?
Sağlık,Aile,Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı kim? önceden kimdi şuan kim ??
Recep akdağ kimdir?
Konsültasyon nedir?
Poliklnik nedir??
icap nedir?
Bordro nedir?
Doktor performanları nasıl hesaplanır? Mantıgı nedir?
tetkik nedir?
Bilgi işlem ne iş yapar?
sekreter ne iş yapar?
muhasebede ne iş yapılır?
Mutemetlik nedir?
ve güncel sorular sorulabilir
ama şuda varkii bakan tanııdıgın varsa başhekime bir telefon yeter yada bir milletvekili:2zaman bu sorulara bile gerek kalmaz
bu devirde malesefki iş alımları 20 kişi alınacaksa 18 i bu şekilde 2 si sorulara verilen cevaplardan

bunları araştır öğren.. aklıma gelenler bunlar ? adresimi gönderiyorum hediye için

çok tesekkur ederım..kızlar sıze ınanın 8 aydır bostayım işe alınmıyorum.bır suru borcumuz var..ıstedıgım sektorde saglık ama alınmıyoruz malesef tecrube ıtıyolar o konuda oyle bırsey yaptım ama napım ..ınsallah ustesınden gelrıım..canlarım

Hastahanede muhasebe bolumunde çalışan varmı diye başlık aç bence daha kolay cevap bulursun :)

hayırlı bir işe yalanla başlamışsın bence olmamış.8 aydır boş gezeceğine maaşsız bi polikliniğe girirp tecrübe kazansaydın ya?senden referans isterlerse ne olacak?yada nerde çalıştın derlerse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…