ALLAH kucagına almayı nasip etsin zehracım cok saolcanım bende 26 haftalık hamıleyım ve bı çok ışımı domestosla goruyorum evımın tum ışınıde kendım yapıyorum genelde mutfakta ve banyoda çok kullandıgım ıçın çok soluuyorum yanı
ondan bışe olcağını sanmıyorum helekı kendın bıle kullanmamışın hıçbışecık olmazAllah ın ıznıyle.
olmaz canım merak etme.ben 2 hamileliğimdede domestosla birebir temizlik yaptım ,hiçbişey olmadı.kokusu rahatsız edici o ayrı tabii
ya yapma Allah aşkına yaa. bu kadar korkmayın kızlar. ben hamileyken kendim temizliodum evimi. tamam o kadar ağır felan kaldırmıodum uzanmamaya çalışıodum felan ama çsuyu felan nabıcak bebeğe. böle iyice içine çekmedikten sonra ki onda bile bebeğe kadar ne zararı gidicek bişi olmaz bence. valla klasik olucak ama eskiden kadınlar nabıomuş... dikkatli olmak lazım ama abartmamak lazım bence. hiçbişi olmaz cnm korkma ama olacağı varsa da bahanesi çok rabbim bi kılıf uydurur olacağına... dua et. tedbirlerini al gerisini o kadar çok düşünmeden Allaha havale et.. inş hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini
vallaa iyiki varsınızzzzhemen nasıl rahatladım eşimde askerde olunca cok zor oluor... aklıma ne takılsa size yazıorum cok teşşekkür ederm size canlarrr
cnm benim cok saol cevabın içinnnnn amin birtnaem inşallahhhh inşallahhcanım kayınvalden sanırım pek tıtız bırı deıl elını ete surup yıkamadan başka yerlere surersen heryer kırlenır tuzluk dolap kapıları heryerı yağ olur ben asla boyle bışey yapmam yıkarım ellerımı sadece et deıl yağlı olan herşeyde elımı genelde yıkayıp oyle tuzluğu ellerım yada dolapları falan doğru olanda bu canım bı çok kışıde demış bılmıyorum duşuk tehlıken varmı gerçı 3 ayı geçmışın ama ben şuna ınanıyorum sakınan goze çop batarmış dıkkat et tabıkı ama hep boyle korkuyla olmaz bıraz rahatlat kendını boyle kafaya takarak geçırme hamılelığını ben hala evımın tum temızlığını kendım yapıyorum çunku yardımcı olacak kımsem yokaıleden yanımda perdelerımı kendım takıyorum camlarımı kendım sılıyorum tabı sen yapma herkes kendını bılır çok şukur kanamam falan hıç olmadı şımdıye kadar ama oyle ayy bışey olurmu dıye çok evhamlanma olacağı varsa zaten oluyo allah senıde hayırlısıyla kavuştursun bebışıne ınşallahh.aminn
hiç birsey olmaz merak etme ben çamaşırsuyu ve kireç çözücü ile aynı anda çalıştımsadece kokusu sert oldu ama hiçbirsey olmadı rahat ol evham yapma. 3 gunde birde hala çamaşır suyu kullanıyorum mutfak banyo wc.. doğurcm artık o derece kaynanam sağolsun hiç bir işime elini sürmez kendi işini yapmıyor üşengeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?