kızlar bana yardımcı olunn 17+2

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
hepinizee cevabınız için cok teşşekkür ederimm önceliikle...benim bir sorum olucaktı....benim evime bugun temizlikçi kadın geldide...banyomu ve tuvaletimi temzlerken cok domestos kullandı ama kapıları kapalı temzledi arada bir kapıyı acıldı yani..bende odadaydım ama arada bi cıktım odadan koku burnuma baya geldiii yaklasık bi 20dakka sürdü bitirmesi....ben baska odadaydım ama koku geldi banada...cok endişelendim..:(ben temizlmedm sonucta ama hemen kayınvalidemlerin evine geçtim 2tabak yogurt yedm yinede korkuorum..birebir solumus olmasamda soludum bende kokuyu alıordum evim zaten kullanırmıor eşim askerde misafir geleceği için temizletiim bütün bir domestosu bitirmişti....banada koku geliordu kızlar...endişelendim cok bebişim iyidir değilmi....:31:

canım bende 26 haftalık hamıleyım ve bı çok ışımı domestosla goruyorum evımın tum ışınıde kendım yapıyorum genelde mutfakta ve banyoda çok kullandıgım ıçın çok soluuyorum yanı
ondan bışe olcağını sanmıyorum helekı kendın bıle kullanmamışın hıçbışecık olmazAllah ın ıznıyle.

olmaz canım merak etme.ben 2 hamileliğimdede domestosla birebir temizlik yaptım ,hiçbişey olmadı.kokusu rahatsız edici o ayrı tabii

sizin cevaplarınızla inanın cok rahatlıyorum kızlar.....cevaplarınızı dört gözle bekliyorum annelik içgüdüsü işte.......:69: lütfen kullanan arkadaslar bana yazıınnnn 2kase yogurt yyedim ama koku böle nasıl desem burnumdaydı yani...ya baska odada olmama ragmen koku geliodu buramburam...kadını evde tekte bırakıp gidemezdim banyo kapısı cekiliydi ama cok kullandıgı için sanırım geldi koku bide demezmi....sen git kayınvalidene benm gözlerim yandı cok domestos kullandım sen hamilesin zehirlenirsn:44::44: :18: ayyyyy:18: iyiiiceee korktummm yaaa hemen kactımm evimden....yogurt yemekten artıkkkk:37: :37: kızlar aydınlatın beni ya

ya yapma Allah aşkına yaa. bu kadar korkmayın kızlar. ben hamileyken kendim temizliodum evimi. tamam o kadar ağır felan kaldırmıodum uzanmamaya çalışıodum felan ama çsuyu felan nabıcak bebeğe. böle iyice içine çekmedikten sonra ki onda bile bebeğe kadar ne zararı gidicek bişi olmaz bence. valla klasik olucak ama eskiden kadınlar nabıomuş... dikkatli olmak lazım ama abartmamak lazım bence. hiçbişi olmaz cnm korkma ama olacağı varsa da bahanesi çok rabbim bi kılıf uydurur olacağına... dua et. tedbirlerini al gerisini o kadar çok düşünmeden Allaha havale et.. inş hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini ;)

canım bende 26 haftalık hamıleyım ve bı çok ışımı domestosla goruyorum evımın tum ışınıde kendım yapıyorum genelde mutfakta ve banyoda çok kullandıgım ıçın çok soluuyorum yanı
ondan bışe olcağını sanmıyorum helekı kendın bıle kullanmamışın hıçbışecık olmazAllah ın ıznıyle.
ALLAH kucagına almayı nasip etsin zehracım cok saol:71: ALLAH razı olsun cok rahatladım ya....baya bi boşaltmıstı temizlikçi abla:37: oyüzden bide demedimi sende git kaynıvldne zehirlenme:18: ay cok korktum ALLAHA emanet meleklerimiz:69:
olmaz canım merak etme.ben 2 hamileliğimdede domestosla birebir temizlik yaptım ,hiçbişey olmadı.kokusu rahatsız edici o ayrı tabii

cok teşşekkür ederimmmmm:61::71:cevabın için saoll
size birde baska sorum olucak kızlar.....bu konudan cok dertliyim.....benim eşim askerde ben kayınvalidemlerle kalıyorum kayınvalidem saolsun cok iidir..:69: yemkleri o yapıyor ama mesela et balık kıyma kullanacagı zaman et yapcak mesela ete ellior tuzluga dokunuor ya bişelere dokunuor ya cekmece acıor buzdolabını acıor ben dokunamıorum biyere ciğete elleyip baska yere elledi die....ellerimi yıkıyorum habire ellerimyara oldu artık...bana yardımcı olun kızlar bu ç,ğet neyin nesii ALLAH askına kızlar sizlerde hamilesiniz....siz etlere dokununca önce el yıkayıp ssonramı tuz bahart kokuorsunuz mesela kayınvalidem yemge kıyma koyunca eline öle bi su tutyor sonra ısıgı acıor felan ya biyerelere dokunuor ya ben elleyemiırorum cok iidir kendisi böle selere inanma olurmu biz hamileyken ete elleyip elimizi yüzümüze bile belki vurmusuzdur dior ama ben duydum ya bikere butoksoyu korkuyorum siz nasıl yapıorsunuz kızlar

ya yapma Allah aşkına yaa. bu kadar korkmayın kızlar. ben hamileyken kendim temizliodum evimi. tamam o kadar ağır felan kaldırmıodum uzanmamaya çalışıodum felan ama çsuyu felan nabıcak bebeğe. böle iyice içine çekmedikten sonra ki onda bile bebeğe kadar ne zararı gidicek bişi olmaz bence. valla klasik olucak ama eskiden kadınlar nabıomuş... dikkatli olmak lazım ama abartmamak lazım bence. hiçbişi olmaz cnm korkma ama olacağı varsa da bahanesi çok rabbim bi kılıf uydurur olacağına... dua et. tedbirlerini al gerisini o kadar çok düşünmeden Allaha havale et.. inş hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini ;)

ayy cok haklısın inan canım ama işte bu korku varya içinde bi korku olunca birazda panikatak olunca böle takıor insan cok haklısın cnm cok saol cevabın için ALLAH razı olsn amin inşşallahh allah bagıslasın yavrusunu cnm saol:69:

vallaa iyiki varsınızzzz:69: :69: hemen nasıl rahatladım eşimde askerde olunca cok zor oluor...:59: aklıma ne takılsa size yazıorum cok teşşekkür ederm size canlarrr:69:

herseyi bu kadar abartma derim ben iki günde bir kendim yapıyorum temizlğimi tamam faydalı demiyorum ama öle koklamakla falan bisey olacagını sanmıyorum eger böle küçüçük ayrıntılar takılırsanız bebeginiz doğunca bunalıma girersiniz simdi karnınızda her an sizinle ama doğunca her ortama alıscak basına her an her sey gelmesi kacınılmaz takma bunları kafana acemi anne

vallaa iyiki varsınızzzz:69: :69: hemen nasıl rahatladım eşimde askerde olunca cok zor oluor...:59: aklıma ne takılsa size yazıorum cok teşşekkür ederm size canlarrr:69:

cnm senin psikolojikmen de korkuların olması doğal aslında. eşin de yanında değil. ama korkma bence ama tedbiri de elden bırakma. eşinin askerde olmasına üzüldüm. keşke en güzel günlerinde hamileliğinde yanında olabilseymiş ama olsun Rabbim can sağlığı versin. sağsalim kavuşun inş çocuğunla ve eşinle birlikte huzurlu ve mutlu olun inş. takma kafana hiçbişeyi... :43::43:

Eğer çok endişeli bir hayat yaşarsanız bebeğiniz bundan etkilenir. Bu hayat için de geçerlidir. Ne kadar çok takarsanız kafanıza psikolojikmen etkilenirsiniz.

Fakat aklıma takılan şey temizlikçilerin bu kadar çok deterjan kullanmalarına izin vermeyiniz. Alışsınlar artık. Sanıyorlar ki o olmadan temizlik olmuyor. Gına geldi artık bu yardımcıların futursuzlugundan. Alerjim var deyın bırsey deyın ama kullanmalarına izin vermeyın bu kadar. Kendimiz yaparkende dıkkat etmemiz gerekıyor.

HEM çevre dostluğu açısından HEM de kendi ve ailemizin sağlığı açısından.

canım kayınvalden sanırım pek tıtız bırı deıl elını ete surup yıkamadan başka yerlere surersen heryer kırlenır tuzluk dolap kapıları heryerı yağ olur ben asla boyle bışey yapmam yıkarım ellerımı sadece et deıl yağlı olan herşeyde elımı genelde yıkayıp oyle tuzluğu ellerım yada dolapları falan doğru olanda bu canım bı çok kışıde demış bılmıyorum duşuk tehlıken varmı gerçı 3 ayı geçmışın ama ben şuna ınanıyorum sakınan goze çop batarmış dıkkat et tabıkı ama hep boyle korkuyla olmaz bıraz rahatlat kendını boyle kafaya takarak geçırme hamılelığını ben hala evımın tum temızlığını kendım yapıyorum çunku yardımcı olacak kımsem yokaıleden yanımda perdelerımı kendım takıyorum camlarımı kendım sılıyorum tabı sen yapma herkes kendını bılır çok şukur kanamam falan hıç olmadı şımdıye kadar ama oyle ayy bışey olurmu dıye çok evhamlanma olacağı varsa zaten oluyo allah senıde hayırlısıyla kavuştursun bebışıne ınşallahh.aminn

hiç birsey olmaz merak etme ben çamaşırsuyu ve kireç çözücü ile aynı anda çalıştım :D sadece kokusu sert oldu ama hiçbirsey olmadı rahat ol evham yapma. 3 gunde birde hala çamaşır suyu kullanıyorum mutfak banyo wc.. doğurcm artık o derece :D kaynanam sağolsun hiç bir işime elini sürmez kendi işini yapmıyor üşengeç:41:

canım kayınvalden sanırım pek tıtız bırı deıl elını ete surup yıkamadan başka yerlere surersen heryer kırlenır tuzluk dolap kapıları heryerı yağ olur ben asla boyle bışey yapmam yıkarım ellerımı sadece et deıl yağlı olan herşeyde elımı genelde yıkayıp oyle tuzluğu ellerım yada dolapları falan doğru olanda bu canım bı çok kışıde demış bılmıyorum duşuk tehlıken varmı gerçı 3 ayı geçmışın ama ben şuna ınanıyorum sakınan goze çop batarmış dıkkat et tabıkı ama hep boyle korkuyla olmaz bıraz rahatlat kendını boyle kafaya takarak geçırme hamılelığını ben hala evımın tum temızlığını kendım yapıyorum çunku yardımcı olacak kımsem yokaıleden yanımda perdelerımı kendım takıyorum camlarımı kendım sılıyorum tabı sen yapma herkes kendını bılır çok şukur kanamam falan hıç olmadı şımdıye kadar ama oyle ayy bışey olurmu dıye çok evhamlanma olacağı varsa zaten oluyo allah senıde hayırlısıyla kavuştursun bebışıne ınşallahh.aminn
cnm benim cok saol cevabın içinnnnn amin birtnaem inşallahhhh inşallahh:71:
hiç birsey olmaz merak etme ben çamaşırsuyu ve kireç çözücü ile aynı anda çalıştım :D sadece kokusu sert oldu ama hiçbirsey olmadı rahat ol evham yapma. 3 gunde birde hala çamaşır suyu kullanıyorum mutfak banyo wc.. doğurcm artık o derece :D kaynanam sağolsun hiç bir işime elini sürmez kendi işini yapmıyor üşengeç:41:

:27: ne tuhaf ya nasıl yapmaz sen gelinisin yabancımısın:44: ALLAH YARDIMCIN OLSUN SAGLICAKLA MELEĞİNİ KUCAGINA ALIRSIN İNŞALLAHH

o kapalı yerde temizlikçiye bişey olmadıysa sana hiçbirşey olmaz merak etme:51:
benim de elimden eksik olmaz çamaşır suyu.en temizi:61:

Back
X