Kızlar bana yardımcı olur musunuz

axquer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
454
302
33
Kızlar merhaba. Bu ay normalde 31 Ağustos gibi regli bekliyordum ancak olmadım. Genelde reglim gecikmez. Gecikince 2 defa idrar testi yaptım ancak negatif çıktı. Gebelik durumu varsa kanda görünür mü yoksa daha erken mi? Varsa eğer kanda görünmesi için erken mi?

Bende gecen ay 2 hafta geciktim test yaptim evde netif kan verdim negatif sonrada adet oldum zaten bence kan vermek icin bekleyin acele etmeyin bebis varsa testte adet gecikince cikiyor ama testtede cikmadiysa kan verip bide ona uzulmeyin benim gibi 1 hafta daha gecsin bekleyin bence vucudunuzda bir belirti varmi normalden farkli

Belirti mi bilmiyorum tecrübesizim ancak regli olmadan önce regli belirtileri yaşardım bu sefer hiçbir şey yok. sanki yeni olmuşum bitmiş gibi

daha önce bende de olmuştu beklemek en doğrusu insan dayanamıyor

daha önce bende de olmuştu beklemek en doğrusu insan dayanamıyor
Dayanilamadigini cok iyi biliyorum heleki beklenen adet gunu gectiyse 10 tane test yaptm negatifi gorup bide kan verdim ve adet oldum hep hamile kalmis hissi oluyor insanda ve bunu yenmek sakin kalmak cok zor nasil basedilir bilmiyorum insallah yakin zamanda guzel habeei alirsiniz tum bekleyenler guzel haberlerini alirlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…