Kızlar bana yardımcı olur musunuz?

Tugceyil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
2
3
1
35
Merhaba kızlar adetime 2 gün var idrar testi ve kan testi yaptırdım dün .idrarda da çıktı Ama kan testim 27.78 gebeyim sizce ne zaman yükselir

Canım adetine daha iki gün varmış böyle çıkmış maşallah. İki günde bir ikiye katlaması gerekiyor iki günde bi baktırmalısın iki kat yükseliyosa problem yok sağlıklıdır demek :)

Hayırlı olsun inşallah...
benimde adetim 3 gün geçti dün test negatif çıktı henüz bilemiyorum 10 gün olmazsam ona göre yaptırcam kan testini şimdi boşuna param gitmesin:)

Merhaba
Gögüs uclarım çok acıyor adetim 2 gün geçti ve 2 günden beri sol kasığımda batıklar var ve sürekli yemek yemek istiyorum test alıp bakmak istemiyorum hemen nefatif çıkınca eşim çok üzülüyor sizce hamile olabilir miyim

Merhaba
Gögüs uclarım çok acıyor adetim 2 gün geçti ve 2 günden beri sol kasığımda batıklar var ve sürekli yemek yemek istiyorum test alıp bakmak istemiyorum hemen nefatif çıkınca eşim çok üzülüyor sizce hamile olabilir miyim
Hamile olabilme ihtimaliniz var. Ama bence birkaç gün daha bekleyin ve kendiniz test yapın sonuç pozitif çıkarsa kan testi ile de garantileyip eşinize öyle söyleyin. Erkekler bizden daha sabırsız bu konuda..

Merhaba kızlar adetime 2 gün var idrar testi ve kan testi yaptırdım dün .idrarda da çıktı Ama kan testim 27.78 gebeyim sizce ne zaman yükselir
Adetin gecikmeden kan testi yaptığı için düşük çıkmış 2 gün sonra yine gidin yaptırın hızlı bir yükselişte olması lazım. Hayırlı olsun diyorum, sağlıkla kucağına alman dileğimle..

Back
X