kızlar bana yardımcı olurmusunuz

ceylinnnn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
28
0
16
İstanbul
bn evleneli 6 ay oldu gecenlerde doktora giitim adet düzensizliği var diye yumurtalık yağlanmış kilo aldığımdan dolayı son evresinde çatlayamıyormuş bu hamile kalmama engelmi sizce

Kendi başınıza hamile kalamazsınız gibi görünüyor, yumurtanın döllenebilmesi için çatlaması gerekir. Ama zaten çatlatma iğneleride tam da bunun için var :) Ben 12. günümde olmuştum iğneyi, doktor kontrolünüzle beraber uygun zamanda yaptırabilirsiniz çatlatma iğnesini...

Cnm bnm bildigim kadaryla kilo vermen dha saglikli ve iyi . Gebelik olrmu bilmm. Benim bi tanidigim var kilolu klomen kullandi aylarca rahim filmi cekildi ama gene gebelik olusmadi doktr zayflaman grekiyo ddi.Sogan suyunu dene derim Zayflayanlarda var bu kurler.Ve adet duZenszligi icin .her bunyeye ayni tebki vermesede cogu insana iyi geliyo . İncir kuru ve havuc kurude yumurta olusumu ve catlamasi icin kullaniliyo.

Son düzenleme:
Çok mu kilolusun ki canım? Boy kilo kaç???
Tabii ki kilo olumsuz etkiliyor vermek gerekir

biliyorum canım da bir verebilsem sorun kalmıcak ta soğanı duymuştum ama havuç ve inciri duymamıştım

Tatlim yumurtam catlamiyomus dedin ya catlamaya incir ve havuc kuru iyi gliyo.arti incir kurunu yumrta olusumu icinde kullaniliyo.bnde pkoluyum ymurtlama sorunum var iste sogan suyunu denedm simde inciri deniyrm.bende ck Zayifm bnd kilo alamyrm . Cnm ins vrrsn .

Hyr cnm ben sogan suyunu soyle ictim.
İki bardak (klorsuZ) suya 1adet sogani orta boy yemeklik beyaz sogani 4 e bolup kaynayan suya attim ve 5 dk daha kaynattim . Ve 1 bardk cikiyo Ztn Snr ilik ictim oglen yemekden once. Snr aksam yemeginden once gene ayni sekilde yaptim ac karnina ictim yemekden once.yani gunde 2 kere ac karnina ictim.tatlim. 15gun boyunca ve adetimin 7.gunu basladim.

Ama Sogan suyunu zayflamk icn nsl iciliyo bilmyrm ben gebelik icin ictim . Bide adet duzensZligi icin

İncir kurunude soyle ypyrm:
3 bardak klorsuz suya 10 11 tane inciri ortadan 2 ye bolup kaynayan suyun icine atyrm ve 15 dk kaynatiyorum. İbrahim saracoglu 2bucuk brdakdan fzla su koyrsnzda olur demsti. Snr 1bardak kdr cikiyo ikiye bolup sbh aksam ac karnina ictim .7gun. Suandada havucla karistirark ypyrm. Adetimin 2.gunu basldm . Cnm

Son düzenleme:
Rica ederim cnm dene herkz frkli Ypiyo. Bnd genel gebe kalanlarin yaptigi gb yapmaya clstm ins fydasini goruruz

Back
X