• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar banada bilgi verebilir misiniz?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Kızlar,benim sevgilim askerde arkadaşı onun resmine yorum yapmış bende şafağını yazdım.Sonra ablası beni facede ekledi mesaj attı konuştuk.aşkımın iznine gelmesine 1 hafta kala benimle yüzyüze görüşmek istedi yemeğe alırım sizi bir akşam dedi tabi sn istersen dedi bende tabi isterim seninle tanışmak dedim aşkım izine geldi ama onları söleyen o değildi sanki hiçbir şekilde bana bişey sölemedi sanırım aşkımın bu konudan haberi yoktu aşkımla konuşurken ewlilikten nişandan felan açıldı sonra askerden döndüğümde bişeyler yapıcaz dedi ama ben ne gibi die bişey sormadım şaka mı yaptı yoksa ciddi miydi anlamadım onun konuşmalarında yeri geliyor şaka mı ciddi mi anlayamıorum zaman zaman ablası onunla beraber yaptığım resimde albümüne koymuş sizce ciddi midir yani biz 1 ay konuştuktan sonra askere gitti ablasıda ilk defa onun hayatına giren bir kişiyle konuşmuş banada yardımcı olur musunuz yorumlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..
opuyorumnanaktan::a015:

Daha çok çok küçüksünüz sanırım..
Kafanızı bu tür işlerle fazla meşgul etmeyin..
Hele bir gelsin askerden gelsin, okullar bitsin,çalışma hayatına atılın,gezin tozun gönlünüzce,nasipse zaten olur..

1 aylık bir dönemden sonra sevgiliniz askere gidiyor

ve dönüşte ciddi olduğunu mu söylüyor?

tabi bunu size değil , muhabbet geçtiği için ortaya konuşuyor

belki o bahsettiği kız sen değlsindir :kahve:

biraz acele olmamis mi? 1 aylik sevgililik suresi sonra askerlik donuste soz nisan?..
bence saka yapmistir.. ciddi olacagini sanmiyorum.. ablasi da agzini aramis olabilir..

ben pek anlamadım ya :S bu saatte beynım durdu galıba.. bence cıddı bışey düşünme şımdılık 1 ay görüşmüşsünüz zaten... bekle bakalım....

1 aydır tanıdığım biri için asker yolu bekler miyim ?,hayır:umursamaz:

15 ay bekledim ama 4 yıllık ilişkim için
ne kadar zor olduğunu ancak yaşayınca anlarsın
karşındakinin buna değecek,bir insan olduğunu anlaman şu an için bence çok zor
ayaklarını yerden kesme derim

aynen bencede 1 ay nedir ki canım 1 ayda daha birbirinizi tanımaya başlıyosunuz

hatta başlanmıyo bile yani sadece bi adım asker yolu beklediğine değsin dile kolay 15 ay sonradan

üzülmemek için sağlam adımlar at güzelim:1hug:

Daha çok çok küçüksünüz sanırım..
Kafanızı bu tür işlerle fazla meşgul etmeyin..
Hele bir gelsin askerden gelsin, okullar bitsin,çalışma hayatına atılın,gezin tozun gönlünüzce,nasipse zaten olur..

yorumun için teşekkürler.ben zaten çalışıorum açıköğretimden ünv.okuorum

ya bilmiorum kafam o kadar karışıkki bende ilk başlarda öle düşündüm sırf ağzımı aramamk için yapıor die ama bilmiorum yani.

evet ve şimdı o tatlı olan ablası 15 ay sonra nası kötu degısır tahmın bıle edemezsın.

gerçekten böle mi düşünüosun kardeşim için özel olna bir insan benim içinde özeldir dien nasıl değişebilir yani sebeb ne olabilirki gerçekten çözemiorum aklım almıo ya:bbo:

biraz acele olmamis mi? 1 aylik sevgililik suresi sonra askerlik donuste soz nisan?..
bence saka yapmistir.. ciddi olacagini sanmiyorum.. ablasi da agzini aramis olabilir..

e tabi böle birşey için erken sonuçta daha birbirmizi tanırken gitti askere

1 aylık bir dönemden sonra sevgiliniz askere gidiyor

ve dönüşte ciddi olduğunu mu söylüyor?

tabi bunu size değil , muhabbet geçtiği için ortaya konuşuyor

belki o bahsettiği kız sen değlsindir :kahve:

niye böyle birşey söylesinki veya beni bekleme der yani eğer bahsettiği kız ben değilsem:bbo:

Haklısın ama biz çok iyi anlaşıoruz bende bu yüzden onu beklemeye karar verdim bütün herşeylerimiz aynı o bakımdan.bu arada yorumun için teşekkürler.

senin kararın sonuçta, öyle karar verdiysen bize laf düşmez ama sonra zaman kaybın için pişman olmazsın umarım, herşey güzel olur.

ıyi düşün ve boş hayallere kapılma henüz cicim zamanı ilişki otursun 6 ay filan geçsin bakarsınız duruma göre.
yerimseniben

İyi düşün ve boş hayallere kapılma henüz cicim zamanı ilişki otursun 6 ay filan geçsin bakarsınız duruma göre.
yerimseniben

zaten biz hazirandan beri görüşüroruz canım yok hayal kurmuyorum onun ablasının konuşmalarına takılıp kalıyorum ne şekilde davranacağımı şaşırdım rüyamsın:1closedeyes:

Back
X