- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
Slm arkadaslar,
Benim meselem söyle esimle bu aralar çok tartışıyorum genelde ben başlatıyorum tartismaları nedeni kimi zaman ailesi kimi zamanda int te çok vakit geçirmesi ben bağırdıkca susması da ayrıca deli edio beni bana evde çok yardım eder ama ben bundan çok ruhumdan anlasın istiyorum ilgilensin gezelim dolaşalım hayatın keyfini çıkaralım ince olsun ama yok 1.5senede bı kere bı hediye almadı bı supriz yapmadı hamileliğim boyunca dogum hediyesiisterim dedim adam onu birak dogum parasını bile benim ödememe bişeyl demedi ki çalışmıyorum özel e gittim die ben ödedim ona rağmen ya aslında sanırım bastan beri yaşananların patlamasını yasıyorum adam evlendiğim gün oturup altınları saydı ya normal mı bu bı albüm yaptıralım dedim burnumdan getirdi parasını sen verirsin ben öle seylere para veremem dedi eli biraz ski sürekli ufak bişeyde kızıyorum bağırıyorum int oturunca bitmeyen işlerinden skldm o da sürekli aynı seyleri bahane ediyorsun die kızıoooo bana ya daha birçok şey deli etti beni şimdi her hareketine parlıyorum ne yapmalıyım nasıl dizginlemeliyim kendimi bı akıl verin
Slm arkadaslar,
Benim meselem söyle esimle bu aralar çok tartışıyorum genelde ben başlatıyorum tartismaları nedeni kimi zaman ailesi kimi zamanda int te çok vakit geçirmesi ben bağırdıkca susması da ayrıca deli edio beni bana evde çok yardım eder ama ben bundan çok ruhumdan anlasın istiyorum ilgilensin gezelim dolaşalım hayatın keyfini çıkaralım ince olsun ama yok 1.5senede bı kere bı hediye almadı bı supriz yapmadı hamileliğim boyunca dogum hediyesiisterim dedim adam onu birak dogum parasını bile benim ödememe bişeyl demedi ki çalışmıyorum özel e gittim die ben ödedim ona rağmen ya aslında sanırım bastan beri yaşananların patlamasını yasıyorum adam evlendiğim gün oturup altınları saydı ya normal mı bu bı albüm yaptıralım dedim burnumdan getirdi parasını sen verirsin ben öle seylere para veremem dedi eli biraz ski sürekli ufak bişeyde kızıyorum bağırıyorum int oturunca bitmeyen işlerinden skldm o da sürekli aynı seyleri bahane ediyorsun die kızıoooo bana ya daha birçok şey deli etti beni şimdi her hareketine parlıyorum ne yapmalıyım nasıl dizginlemeliyim kendimi bı akıl verin
Slm arkadaslar,
canım eşinle ailesi için hiç tartışmaya girme, çünkü hiç bir zaman haklı çıkmazsın. onlara göre hep aileleri haklıdır. Olan senin sinirlerine ve evliliğine olur. Kendi işini kendin çöz. Eşine anlatmakla sadece içini dökersin ve oda mum gibi otururp yorum yapmadığından daha bir sinirlenirsin. Hiç bir zaman evet hayatım sen haklısın deyip ailesine birşey demez.
Para konusuna gelince karı koca arasında paranın lafımı olurmuş. Sonuçta doğum yapmışsın tabiki de eşin ödeyecek parasını.. Sen çalışmadığın halde neyine güvenipte sana ödettirdi ki. Bence başta kocana aile arasında paranın lafının edilmemesi gerektiğini anlat...
Ayrıca da tartışmaları ben başlatıyorum genelde demişsin. Bence sen de biraz tartışmamaya çalış. Bir derdin varsa güzel dille anlatmaya çalış. Yoksa evliliğine olan olur.
her Erkek için ailesine laf söyletmez lfı geçerli değil bence. şahsi fikrim çüünkü bende benimkinin ailesinden sorun yaşarsam bir hareketını begenmezsem mutlaka söylerim . oda evet bebeğim ya konuşurum ben onalrla yada allah allah der tamam der susuar bir bakmışım birdaha yapmazlar yaptıları hareketleri
evlendigin gun oturup altınmı saydı aman erkeklere hic yakıstıramıyorum bu tarz seyleri bide kendi islerine geldimi para sacarlar ama karısı birsey istesin yok ona para vermem ben derler cok benciller yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?