- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
- Konu Sahibi huzurunevindekihuzursuz
-
Böyle saçma bir açıklama olamaz.Bankadaki paraya bloke konulmasının sebepleri var ama bankanın zarara girmesi siz sahte kart ile işlem yaparsanız ya da başka şahıslardan charge back denilen kartından çekilmiş olan tutarın karşılıksız olması ve bankaya başvurması sonucu olur.Yahut devlete vergi borcu varsa şahsın tüm banka hesaplarına bloke konur.Bu konuyu daha detaylı olarak banka bölge müdürlüğü veya banka genel müdürlüğünü arayarak bilgi almanızı tavsiye ederim eğer şube size tatmin etmeyen eksik bilgi veriyorsa şayet.
Rica ederim gerçekten sonucu bende merak ettim.Söz konusu bankayla herhangi bir kredi çekmişliğiniz veya borcunuz var mı?
ayy saolun kizlar esimle konustum simdi resmen adami tongata dusurmeye calismislar ya inanamiyorum onceleri esim isleri yurusun diye banka muduru ufak ufak kesintiler yapiyodu aciklamalari hic tatmin edici degildi ama esim inanmis gbi yapiyodu adam biraz aksi bi tip ilk gittiginde sakon sakin konusmus zaten bu saatte banka normalde kapali oluyo ya teklermis adam ayni seyleri solemis yine esim guzellikle konusmus mudur bu isler bole prosedur bu demis sonra esim acmis agzini yummus gozunu kiyameti koparmis bankalar denetleme kurulunu ariyorum demis avukatini aramis yaninda fln bole olunca adam tutusmus yarin para elinizde olacak demis esim onceden yaptiklari kesintilerin hepsinide geri istedigini solemis kurusu kurusuna hesaplattirmis vermezlerse sikayet edecegini solemis yarin sabah elinde olacakmis para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?