kizlar bankayla ilgili acill

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
kizlar yine ocaginiza dustum esim yaklasik iki aydir bi bankayla calisiyo post makinalari var bu bankadan esimin hicbi kaybi olmadi calistigi bankayla ilgili yaklasik bi hafta once bankadaki parasinin 63.750 lirasina bloke koymus bugun cozulir yarin cozulur die oyaliyolardi simdide banka muduru bankanin bizimle olan calismasindan dolayi 53000zarari oldugunu ve paranin verilmeyecegini soluyomus ne alaka ya biz ticaretmi yaptik sanki karsilikli eger bankanin isine gelmiyosa calismasaydi bizimle olabilirmi ya bole bisey esim bircok bankayla calisiyo baska bankalardaki arkadaslarinada sormus mumkun degil haklari yok buna demisler ama ben cok tedirginim nolur bilgisi olan arkadaslar yardim

Böyle saçma bir açıklama olamaz.Bankadaki paraya bloke konulmasının sebepleri var ama bankanın zarara girmesi siz sahte kart ile işlem yaparsanız ya da başka şahıslardan charge back denilen kartından çekilmiş olan tutarın karşılıksız olması ve bankaya başvurması sonucu olur.Yahut devlete vergi borcu varsa şahsın tüm banka hesaplarına bloke konur.Bu konuyu daha detaylı olarak banka bölge müdürlüğü veya banka genel müdürlüğünü arayarak bilgi almanızı tavsiye ederim eğer şube size tatmin etmeyen eksik bilgi veriyorsa şayet.

Son düzenleme:

ayy saol cnm ya adamin aciklamasi ne sacma olabilirmi bole bisey az once esimi aradim acmadi ortagini aradim bankadalarmis asim kiyameti kopariyodu sesi geliyodu kazasiz belasiz hallolsaydi bu is rahatlardim ya

ayy saolun kizlar esimle konustum simdi resmen adami tongata dusurmeye calismislar ya inanamiyorum onceleri esim isleri yurusun diye banka muduru ufak ufak kesintiler yapiyodu aciklamalari hic tatmin edici degildi ama esim inanmis gbi yapiyodu adam biraz aksi bi tip ilk gittiginde sakon sakin konusmus zaten bu saatte banka normalde kapali oluyo ya teklermis adam ayni seyleri solemis yine esim guzellikle konusmus mudur bu isler bole prosedur bu demis sonra esim acmis agzini yummus gozunu kiyameti koparmis bankalar denetleme kurulunu ariyorum demis avukatini aramis yaninda fln bole olunca adam tutusmus yarin para elinizde olacak demis esim onceden yaptiklari kesintilerin hepsinide geri istedigini solemis kurusu kurusuna hesaplattirmis vermezlerse sikayet edecegini solemis yarin sabah elinde olacakmis para

Çözümlendiğine çok sevindim, bankalardaki hesapların özellikle pos hesaplarının çok dikkatli incelenmesi şart zaten.Sene sonu yaklaştığı için şubenin karı eksidedir o da sizin eşinizin hesaplarından eskiden fazlasıyla kesmiş olduğu komisyona eşinizin birşey dememesinden dolayı böyle birşey yapıp şube karını tutturmaya çalışmış ama evdeki hesap çarşıya uymamış tabi.Valla sonuca çok sevindim takip edin paranız hesaba yattığı anda da bankayla ilişiğinizi kesin ve bddk ile bankanın genel müdürlüğüne bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…