Gebeliğe Hazırlık Kızlar bata 6 gün kaldı silik çizgi var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

akdemirn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
48
15
3
39
Cvplarınızı bekliyorum❤

Eklentiler

• 20220202_191941.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 167
Hayalet çizgi gibi bişey var sanki ama emin olmak zor iki gün önce benimde böyle çıktı. Bata 7 gün var.

Ben de görüyorum sankim gününüz geçince tekrarlayın
Bebe time diye bir testle yine yaptım birde erken gebelik testi yaptım bebe time silik yine çıktı canım ama erken gebelik negatif partum mu ne markası artık test falan yapmicam günüm geçsin öyle bebe time bak böyle çıktı

Eklentiler

• 20220203_145628.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 122
Aynen bekleyin Allah gönlüne göre versin canım

Cvplarınızı bekliyorum❤
Canım geçen gün bata 6 gün vardı test yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağırlarım devam ediyordu. Bu ay nerdeyse testlere deli gibi para harcadım. Hamile olduğumdan o kadar emindim ki. Gördüğüm tek çizgiye inanmak istemiyordum. Aradan 2 gün geçti ve gece gördüğüm rüyanın etkisiyle koşa koşa yine eczaneye gittim. Kaç haftalık olduğunu belirleyen testler var. Clear blue. Onu yaptım ve 1,2 haftalık çıktı. Şimdi batım yarın. Umarım yine düşük olmaz diye dua ediyorum Rabbime. Bence sende hissediyorsan testleri tekrarla.

Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninledir ve bir ömür seninle olurbende bu ay çok fazla harcadım takıntı oldu sanırım clear blue keşke bulsam bulunduğum memlekette malesef yok predictör iyi diyolar bi kaç gün sonra onu tekrarlicam kaset test gölge çıkarkennerken gebelik biraz modumu düşürdü umarım hamişizdir:)dualarım ikimiz için inşallah

One step diye bir markadada çıktı canım benim ama erken gebelik negatif tabi erken gebelik daha doğrudur sanırım

Cvplarınızı bekliyorum❤
Bence var cizgi gibi degil ama çizginin olması yer kararti gibi şey bende de böyle çıkmıştı akşam yapmıştım sabah ilk idrar yaptım cok cok silik çizgi belirdi bence bi sabah ilk idrarla deneyin daha sonra da bir kac gun bekleyip yapın ona göre kan verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…