Yok bir hafta sonra tekrarlaCvplarınızı bekliyorum❤
TeşekkürlerYok bir hafta sonra tekrarla
İnşallah hamişizdir:)Hayalet çizgi gibi bişey var sanki ama emin olmak zor iki gün önce benimde böyle çıktı. Bata 7 gün var.
Ben de görüyorum sankim gününüz geçince tekrarlayınCvplarınızı bekliyorum❤
Bi gölgelik var ama henüz çok erken iki gün sonra tekrarlayınCvplarınızı bekliyorum❤
Teşskkürler canımBi gölgelik var ama henüz çok erken iki gün sonra tekrarlayın
Bebe time diye bir testle yine yaptım birde erken gebelik testi yaptım bebe time silik yine çıktı canım ama erken gebelik negatif partum mu ne markası artık test falan yapmicam günüm geçsin öyle bebe time bak böyle çıktıBen de görüyorum sankim gününüz geçince tekrarlayın
Aynen bekleyin Allah gönlüne göre versin canımBebe time diye bir testle yine yaptım birde erken gebelik testi yaptım bebe time silik yine çıktı canım ama erken gebelik negatif partum mu ne markası artık test falan yapmicam günüm geçsin öyle bebe time bak böyle çıktı
Sağol canım benim Allah her isteyene versin inşallahAynen bekleyin Allah gönlüne göre versin canım
Amin inşallah tekrar test yapınca sonucu yaz olur muSağol canım benim Allah her isteyene versin inşallah
Tamam canım yazıcam inşallah hayırlı haberlerle gelirim:)Amin inşallah tekrar test yapınca sonucu yaz olur mu
Canım geçen gün bata 6 gün vardı test yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağırlarım devam ediyordu. Bu ay nerdeyse testlere deli gibi para harcadım. Hamile olduğumdan o kadar emindim ki. Gördüğüm tek çizgiye inanmak istemiyordum. Aradan 2 gün geçti ve gece gördüğüm rüyanın etkisiyle koşa koşa yine eczaneye gittim. Kaç haftalık olduğunu belirleyen testler var. Clear blue. Onu yaptım ve 1,2 haftalık çıktı. Şimdi batım yarın. Umarım yine düşük olmaz diye dua ediyorum Rabbime. Bence sende hissediyorsan testleri tekrarla.Cvplarınızı bekliyorum❤
Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninledir ve bir ömür seninle olurCanım geçen gün bata 6 gün vardı test yaptım negatif çıktı. Ama kasık ağırlarım devam ediyordu. Bu ay nerdeyse testlere deli gibi para harcadım. Hamile olduğumdan o kadar emindim ki. Gördüğüm tek çizgiye inanmak istemiyordum. Aradan 2 gün geçti ve gece gördüğüm rüyanın etkisiyle koşa koşa yine eczaneye gittim. Kaç haftalık olduğunu belirleyen testler var. Clear blue. Onu yaptım ve 1,2 haftalık çıktı. Şimdi batım yarın. Umarım yine düşük olmaz diye dua ediyorum Rabbime. Bence sende hissediyorsan testleri tekrarla.
Bebe time diye bir testle yine yaptım birde erken gebelik testi yaptım bebe time silik yine çıktı canım ama erken gebelik negatif partum mu ne markası artık test falan yapmicam günüm geçsin öyle bebe time bak böyle çıktıgeçen ay bende bu testten yaptım bende de 2 saniye içerisinde belirdi ama regli oldum
Bence var cizgi gibi degil ama çizginin olması yer kararti gibi şey bende de böyle çıkmıştı akşam yapmıştım sabah ilk idrar yaptım cok cok silik çizgi belirdi bence bi sabah ilk idrarla deneyin daha sonra da bir kac gun bekleyip yapın ona göre kan verirsinizCvplarınızı bekliyorum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?