kızlar bayramda ne giyeceksinizz :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar yarın bayramın 1. günü ne giymeyi düşünüyorsunuz :) yarın sevgilimle buluşcam dar paça kot pantolon, siyah topuklu, siyah ceket, beyaz askılı ve siyah çanta :) düşüncem böyle peki ya siz ne giyeceksiniz? :1:

kahve siyah tonlarında yarım kol mevsimlik elbise belinde deri kemeride var siyah kalın çorap malum hava soğuk:52: siyah rugan topuklu dışarı çıkarkende trençkot umu ustme geçiririm tırnaklarımı uzatamıyorum o yüzden takma kırmızı tırnaklarımıda şimdiden taktım:51: bu ka.

kombinimi beğendiğiniz için teşekkür ederim kızlar :) yarın fotoğraf çekinirim boydan tam görürsünüz bu linkteki fotoğraflarıma eklerim :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27040

canım istanbulda oturuyorum istanbulun havasına belli olmuyor ama askılının üstüne siyah ceket giyicem :) umarım en güzel bayramlarımızdan birisi olur

kahve siyah tonlarında yarım kol mevsimlik elbise belinde deri kemeride var siyah kalın çorap malum hava soğuk:52: siyah rugan topuklu dışarı çıkarkende trençkot umu ustme geçiririm tırnaklarımı uzatamıyorum o yüzden takma kırmızı tırnaklarımıda şimdiden taktım:51: bu ka.

bende kırmızı sürdüm ojeyi :) senin çok güzel olacağını biliyorum

Back
X