KIZLAR BAZI BELIRTILERIM VAR ACABA HAMILEMIYIMM

jujuuuuuuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
8
0
1
33
10 gun once regl oldum ondan öncesi de korunmasız ilişki yaşıyordum..adet sonrası da bu devam etti.fakat bu ay 2 gun kanamam oldu,bir kac kez mide bulantısı baş dönmesi yasadim ve uyku halim var bir sürü de test yaptım hep negatif..napmam lazım 🥺

Yerlesme kanamasi olabilir kisa surduyse ama kaset test genelde dogru sonuc gosteriyor. Emin olmak icin kan testi verebilirsin

10 gun once regl oldum ondan öncesi de korunmasız ilişki yaşıyordum..adet sonrası da bu devam etti.fakat bu ay 2 gun kanamam oldu,bir kac kez mide bulantısı baş dönmesi yasadim ve uyku halim var bir sürü de test yaptım hep negatif..napmam lazım 🥺
10 gün önce adet olduysanız Şuan gebelikten söz edilemez
Daha yumurtanız büyümedi bile
Bebek istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadım
Ama ikinci adet tarihiniz gelmeden gebelik şüphesinden söz edilemez

10 gün önce adet olduysanız Şuan gebelikten söz edilemez
Daha yumurtanız büyümedi bile
Bebek istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadım
Ama ikinci adet tarihiniz gelmeden gebelik şüphesinden söz edilemez
Tabikide istiyoruz allahin izniyle evet belkide çok erken fakat hiç yaşamadığım durumlarla karşı karşıyayım birde normalde 4 gun adet görürken bu ay 2 gun görmek beni korkuttu acaba üstüne mi gördüm anlamadim bu gun yumurtlama günümün son günü ve aşırı sancılar yaşıyorum bel ağrısı,ayaklar soguk eller sicak,halsizlik,mide bulantısı normalde bunları hiç yasamayip bu ay korunmasız ilişkiden sonra yaşayınca yazmak istedim belki benim gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen olabilir diye

Tabikide istiyoruz allahin izniyle evet belkide çok erken fakat hiç yaşamadığım durumlarla karşı karşıyayım birde normalde 4 gun adet görürken bu ay 2 gun görmek beni korkuttu acaba üstüne mi gördüm anlamadim bu gun yumurtlama günümün son günü ve aşırı sancılar yaşıyorum bel ağrısı,ayaklar soguk eller sicak,halsizlik,mide bulantısı normalde bunları hiç yasamayip bu ay korunmasız ilişkiden sonra yaşayınca yazmak istedim belki benim gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen olabilir diye
Anlıyorum ama bahsettiğiniz süre çok kısa.
En son ne zaman adet oldunuz orayı anlamadım ben. Yanlış da anlamış olabilirim
En son adetiniz ve bahsettiğiniz 2 gün kanama ne zaman oldu

Anlıyorum ama bahsettiğiniz süre çok kısa.
En son ne zaman adet oldunuz orayı anlamadım ben. Yanlış da anlamış olabilirim
En son adetiniz ve bahsettiğiniz 2 gün kanama ne zaman oldu
Mayıs ayında adet oldum 18 19 adet dönemi geçirdim 2 gun kanama oldu onun öncesi ve sonrası da korunmasız ilişki yasadim 28 29 30 yumurtlama donemimdi fakat ben cok farklı hissediorum acaba pskolojik mi

Mayıs ayında adet oldum 18 19 adet dönemi geçirdim 2 gun kanama oldu onun öncesi ve sonrası da korunmasız ilişki yasadim 28 29 30 yumurtlama donemimdi fakat ben cok farklı hissediorum acaba pskolojik mi
İki gün kanama olması biraz düşündürücü
Bi test yapın isterseniz
Kafa karışıklığınız gider

İki gün kanama olması biraz düşündürücü
Bi test yapın isterseniz
Kafa karışıklığınız gider
Cok fazla test yaptım onan ki hepsi negatif yarın sabah kan testine gidicem cunki mide bulantısı da yaşıyorum..ve ilaç kullanamıyorum korkudan en azindan gebelik yoksa bile halsizlik,mide bulantısı kasık ağrım için ilaç verir Dr.

Back
X