Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
Kizlar kizim artik gece beslenmek istemiyor mamayi verdigim an yuzunu çevirip aglamaya baslior gunduz zaten kesinlikle devam sutu iciremiyorum fakat son iki gündür corba yogurt yada kasik.mamasi ne versem dort bes kasik yiyor diger kasigi versigimde oguruyor ve onu geri cikariyor bilerek neden bole yapıyor acaba bogazimi aciyo yada kendi bilerek mi yapio cozemedim ama.hic bisey yememeye basladi ben veriyorum o ogg yapip cikariyor napmaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kizim artik gece beslenmek istemiyor mamayi verdigim an yuzunu çevirip aglamaya baslior gunduz zaten kesinlikle devam sutu iciremiyorum fakat son iki gündür corba yogurt yada kasik.mamasi ne versem dort bes kasik yiyor diger kasigi versigimde oguruyor ve onu geri cikariyor bilerek neden bole yapıyor acaba bogazimi aciyo yada kendi bilerek mi yapio cozemedim ama.hic bisey yememeye basladi ben veriyorum o ogg yapip cikariyor napmaliyim
ogg yapip cikariyor derken kusuyor mu? yoksa agzindan mi atiyor ? kusmuyorsa korkmayin, tadini sevmemistir.
kac aylik, sut ve nesquik deneyebilirsiniz.
Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
6 ayini gecti canim yok kusmuo ama galiba bogazinin orda biriktirip sonra ogg deyip hepsini geri tukuruyo yutmadan
Tam olarak anlamadım sadece gece verdiklerini mi çıkarıyor yoksa herzaman mı? Kilosunu yakından takip etmelisin kilo kaybı olursa doktora başvurmalısın.