Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm benimkide ne emzik emer nede biberon bir beni emer birde ellerini. Hele bugünlerde bir hırslanıyorki sanırım damakalrı kaşınıyor iki elini birden sokmaya çalışıyor girmeyincede ağlıyor sinirdenkızlar ecenaz uykusu geldigi zaman parmağını emerek uykuya dalıyor sizlerin bebişlerdede öle yapan varmı? :cüvcüv:
AHHA hepimizin ki hemen hemen aynı kızlar elvin de parmağını emiyo ama baş deil işaret parmağını:) onun dışında elini sokmaya çalışıyo ama cyıldız ve ecenasın dediği gibi sokamayınca da yaygarayı basıyo:) emzik alıyo uyuyacağı zaman onu yanından da parmağını sokuyo ağzına. emziğini de kendi çıkarıp sokuyo ağzına :) sokamayınca yada bazen ters sokmaya çalışınca gene kopuyor bi yaygara :)
dişetleri hazırlanıyormuş kızlar ben sordum. ellerini emmemesi için emzik verin dedi dr. ama çok da zorlamayın diye de ekledi.
ağzından salya akması da dişler çıktığı sürece de devam ediyormuşşşş. benim oğlan önlük de taktırmaz günde 10 kez kıyafet değiştiriyor. çamaşır yıkamaktan ve ütülemekten gına geldi.
valla arkadaşım beniki niin henüz diyim böyle bi huyu yok ama inan burda okudum daha öncede böyle bir konu açan olmuştu,,,uzmanlar emzikten öte parmakların emmesini tercih ediolarmış,,
hatta emmesi iyiymiş ible sen yanında olmadığın zamanlar kendini güvende hissettiren bir hareketmiş sadece hiiç korkulcak bir yanı yokmuş sadece parmak incelirmiş o :=) e bizimi cork cork yumruğunu emiyo,,,uyumadığı zamanlar:=)