- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
su an biraz daha sakinim ama yarim saat once cok kotuydum.bebegime internetten gordugum bir mamayi hazirlayayim dedim.erik armut haslaniyor kuru uzum taneleri atiliyor icine sonra 1 kasik irmik ve muz ekleyip blendirdan geciriyorum.farketmedim uzum cekirdekelrini cekmemis blendir.bebegim 1 kase yemisti ama once oksurdu oksururken 1 tane uzum cekirdegi.cikti agzindan ardindan fiskirarak kustu.yan cevirdim nefes alamadi bir sure cok panik oldum.sirtina vurmaya basladim ilk yardim bilgim de yok hemen kapiyi actim apartmandayim bu arada bagirip yardim isticektim Rabbim caresizlik ne.kotu
ok da panigimdie boyle durumlarda ilk yardim.bilgim de yok.esim de evde degil.
bir 10 dakika sonra toparlandi kuzum.ama yuzu gozu kizardi gozleri yasardi agladi.burun aspiratoru var burnundaki.kalintilari onunla cektim.su an.biseyi yok gibi sukur
ama nefes borusunda uzum cekirdegi kalmis olabilir mi varmis oyle vakalar nefes borusunda parca kalan yabanci ciaim.kalan.esime de soyledim ama o cok panik yapmadi nefes aliyorsa biseyi yoktur dedi.ona kuru uzum attigimi soylemedim mamaya.
blendirin kuru uzumu cekirdegiyle parcalamasi gerekmiyor muydu internette bayan kuru uzum atip blendirdan cekmisti.
acaba bisey kalmis midir bebegimin nefes borusunda
ok da panigimdie boyle durumlarda ilk yardim.bilgim de yok.esim de evde degil.
bir 10 dakika sonra toparlandi kuzum.ama yuzu gozu kizardi gozleri yasardi agladi.burun aspiratoru var burnundaki.kalintilari onunla cektim.su an.biseyi yok gibi sukur
ama nefes borusunda uzum cekirdegi kalmis olabilir mi varmis oyle vakalar nefes borusunda parca kalan yabanci ciaim.kalan.esime de soyledim ama o cok panik yapmadi nefes aliyorsa biseyi yoktur dedi.ona kuru uzum attigimi soylemedim mamaya.
blendirin kuru uzumu cekirdegiyle parcalamasi gerekmiyor muydu internette bayan kuru uzum atip blendirdan cekmisti.
acaba bisey kalmis midir bebegimin nefes borusunda