kizlar bebegimin bogazina sanirim uzum cekirdegi kacti

Çok geçmiş olsun öncelikle ama, madem Dr a göstereceksiniz, gittiğiniz gibi Dr a girseydiniz ya..
Acil birşey olursa 30 sn de giderim deyip, eşinizi bekleyip, yemek yiyip, eşle tartışıp sonra gitmeniz mantıksız gerçekten.

Zaten size anlatilan durumlar ani şekilde oluşacak semptomlar değil ki, zaman içinde olabilecek tehlikeli durumlar..

Neyse çok gecmis olsun tekrardan, sizin gözünüz üstünde olsun yine de bebisin.

Bizim de olmuştu, buna benzer şeyler..

Bir kere ekmek tikamisti.

Allah korusun meleklerimizi..
Siz nefesini halini kontrol da olun hep..

Benim oğlan 5 yaşına kadar bu sorunu yaşadım. Hep boğazına kaçardı. Alışmıştım artık hemen müdahale edebiliyorum. Sürekli öksürük morarma olursa ciğere kaçmış olabilir Allah korusun. İçiniz rahat etsin isterseniz götürün acile

Normal bir muayenede anlasılacak bir şey değil bu.Benzer bir şey basıma geldi. Doktor eger bogazına kactıgına eminsen boyle seyler soyle yok yere cocugun bogazını deldirme dedi.Nasıl yani dedim. Bunu anlamanın tek yolu bronkoskopi o da cok zor bir işlem küçücük suphelerde yapılmaz dedı. Cocugu gözlemleyin. Morarma öksürük hırıltı vs var mı. Buyuk ıhtımalle nefes borusuna kacmamıstır.Kusmus da zaten bu durumda kusması iyi olmus.Bir dahakine de dikkat edin.

Normal bir muayenede anlasılacak bir şey değil bu.Benzer bir şey basıma geldi. Doktor eger bogazına kactıgına eminsen boyle seyler soyle yok yere cocugun bogazını deldirme dedi.Nasıl yani dedim. Bunu anlamanın tek yolu bronkoskopi o da cok zor bir işlem küçücük suphelerde yapılmaz dedı. Cocugu gözlemleyin. Morarma öksürük hırıltı vs var mı. Buyuk ıhtımalle nefes borusuna kacmamıstır.Kusmus da zaten bu durumda kusması iyi olmus.Bir dahakine de dikkat edin.
canim.cok sagol yorumun icin.biaey yok.hibi morarma yok hiriltili nefes yok ama oksurugu var o da 1 aydir var kesik.kesik bir ki.ohho ohho diyip susuyor

canim.cok sagol yorumun icin.biaey yok.hibi morarma yok hiriltili nefes yok ama oksurugu var o da 1 aydir var kesik.kesik bir ki.ohho ohho diyip susuyor
1 aydır öksürüyorsa coktan doktora gıtmesı gerekırdı. Akciğer enfeksiyonu olur ilerlerse yazık. Bence bir cocuk doktoru gorsun o zaman

Back
X