Doğuma Hazırlık kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlarım çok teşekkür ederim allah isteyen herkeze hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatsın inşallah benim gibi tüm hamiş arkadaşlarımadahayırlı doğumlar dilerim

bir KIZ daha geliyo..........hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah......bizde BAHAR koyacağız kızımızın ismini allah nasip ederse..........

canım benim sanada hayırlı olsun bahar.. gerçekten çok güzel bir isim inşallah kızınında hayatı bir bahar tadında geçer allah hayırlısıyla gucağına almayıda nasip etsin inşallah

ayyy çok güzel bende 20 gün sonra öğrenicem doktorun kız demesini öyle istiyorum ki allah saglık versin canım tebrikler.ben asya düşünmüştüm :nazar:

Sağlıklı doğumlar diliyorum arkadaşım inş. Ben de 8 haftalık hamileyim allah banada bi kız nasip eder. Ben kızım olursa Cemre koymayı düşünüyorum

Tusem: cennetten esen ılık rüzgar.bence anlamı çok güzel hem de değişik.ben de Duru Tusem koymayı düşünüyorum.

Back
X