Doğuma Hazırlık Kızlar Bebeğimin yatağını Aldık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.805
598
$Adsız.webp

arkadaşlar bunu aldık içinde yatağı felan herşey dahil sizce nasıl
doğuma 3 ay yada 2,5 ay kaldı çok şükür herşeyimiz hazır :16:

Son düzenleme:
amin canım daha iyisi cümlemize inşalah 2 günden de gelicek atarım resmini :)

Tamam canım yolla bakayım ben bebek yatagı almadım oyun parkıyla çocuk odası aldım çok cici bu çok hoşuma gitti

biz devlet memuru oldumuz için hayatım sürekli gezecez bide bu 11 12 yaşına kadar kullanılıyor çok amaçlı ondan :)
sende güle güle kullan canım hayırlısyla gelirler umarım

biz devlet memuru oldumuz için hayatım sürekli gezecez bide bu 11 12 yaşına kadar kullanılıyor çok amaçlı ondan :)
sende güle güle kullan canım hayırlısyla gelirler umarım

ilknur cum hayırlı uğurlu olsun cnm,sağlıklı günlerde büyüt bebeğini inş.
sen en büyük sorunu çözmüşsün bide gelince resimlersin öylede görürüz kısmetse..:)

Canım yatağın güzelmiş güle güle kullansın bebişin.Bende oğluma internetten park yatak aldım bugün geldi .
$421284l.webp

Son düzenleme:
Gule gule kullanin cnm, cicili bicili tam kiz isi:))

çok sağol hayatım soorma pembiş pembiş olduk :)

Canım yatağın güzelmiş güle güle kullansın bebişin.Bende oğluma internetten park yatak aldım bugün geldi .
Eki Görüntüle 401549

güle güle kullan canım hayırlısıyla inşallah .

ilknur cum hayırlı uğurlu olsun cnm,sağlıklı günlerde büyüt bebeğini inş.
sen en büyük sorunu çözmüşsün bide gelince resimlersin öylede görürüz kısmetse..:)

ayyy kozmatikcim inan çok şükür onuda annemlr sağolsun hallettiler e az kaldı :)
inşallah canım kuralım döşeyelim hemen çekcem :)

uyku setini felanda şunu almış anneannesi :) :1:

Oyy kuzumm yerim ben onu da yatagini da:emir_bebek: Allah yavrunuzu size bagislasin canim. :nazar:Hayirli bir evlat etsin insAllah:nazar:. Darisi bizim gibilere :emir_bebek::59:

oyyy canımın içi taaaa yüreğimin içinden söylüyorum RAbbim inşallah sizede nasip etsin evlat hasreti yaşatmasın
bir an önce gelsin minik kuzularınız :16::16:

Ermoda E-Ticaret Platformu kızlar burdan aldım :128:

oyyy canımın içi taaaa yüreğimin içinden söylüyorum RAbbim inşallah sizede nasip etsin evlat hasreti yaşatmasın
bir an önce gelsin minik kuzularınız :16::16:

Ermoda E-Ticaret Platformu kızlar burdan aldım :128:

Allah razi olsun canim benim sagol.. INSALLAH kimse evlatsiz kalmasin.. Heyecanli bir bekleyis vardir simdi sizde. Rabbim tamamina erdirsin..

Çok cici gerçekten. Bende kızda erkekte olsa beyaz istiyorum. (Darısı olmayanların başına) Allah tamamına erdirsin. Güle güle kullansın bebişin inşallah...

Back
X