Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım yolla bakayım ben bebek yatagı almadım oyun parkıyla çocuk odası aldım çok cici bu çok hoşuma gittiamin canım daha iyisi cümlemize inşalah 2 günden de gelicek atarım resmini :)
Tamam canım yolla bakayım ben bebek yatagı almadım oyun parkıyla çocuk odası aldım çok cici bu çok hoşuma gitti
biz devlet memuru oldumuz için hayatım sürekli gezecez bide bu 11 12 yaşına kadar kullanılıyor çok amaçlı ondan :)
sende güle güle kullan canım hayırlısyla gelirler umarım
Gule gule kullanin cnm, cicili bicili tam kiz isi:))
Canım yatağın güzelmiş güle güle kullansın bebişin.Bende oğluma internetten park yatak aldım bugün geldi .
Eki Görüntüle 401549
ilknur cum hayırlı uğurlu olsun cnm,sağlıklı günlerde büyüt bebeğini inş.
sen en büyük sorunu çözmüşsün bide gelince resimlersin öylede görürüz kısmetse..:)
çok teşekür ederim
Eki Görüntüle 401308
çok tatlııııııı şimdiden güzel uykular....
Oyy kuzumm yerim ben onu da yatagini daAllah yavrunuzu size bagislasin canim.
Hayirli bir evlat etsin insAllah
. Darisi bizim gibilere
![]()
oyyy canımın içi taaaa yüreğimin içinden söylüyorum RAbbim inşallah sizede nasip etsin evlat hasreti yaşatmasın
bir an önce gelsin minik kuzularınız
Ermoda E-Ticaret Platformu kızlar burdan aldım :128:
Allah razi olsun canim benim sagol.. INSALLAH kimse evlatsiz kalmasin.. Heyecanli bir bekleyis vardir simdi sizde. Rabbim tamamina erdirsin..
aminnn ecmain :)
olmazmı tahmini 9-10 hafta felan kaldı diyor doktor anne annesi benden heycanlı![]()