- 5 Şubat 2022
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ozgurkumsal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız olabilir mi. Bizimki 5.5 Ayında zor gösterdi :))Kizlar bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ilk hamileligim ve hic bi bulantim sikayetim yok
Al benden de o kadar 2 defa gittim göstermiyor ama bence kız dedi bana alışveriş yapmaya bile cesaretim yokKizlar bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ilk hamileligim ve hic bi bulantim sikayetim yok
Her geç gösteren kız olmuyor inanmayın yaa benim oglan 20 haftada net olmadan gösterdi doktor erkek gibi dedi ama emin degildi en net 31 haftada gördük pipiyiAl benden de o kadar 2 defa gittim göstermiyor ama bence kız dedi bana alışveriş yapmaya bile cesaretim yok
Kıza benziyor dedi %de kaç dedim 70 dedi değişir mi ki 13+3 te baktiHer geç gösteren kız olmuyor inanmayın yaa benim oglan 20 haftada net olmadan gösterdi doktor erkek gibi dedi ama emin degildi en net 31 haftada gördük pipiyi
Küsmüş minnos. Arkasi donmus gibi görünüyor. Bacagi dik bakKizlar bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ilk hamileligim ve hic bi bulantim sikayetim yok
Benim icimdende erkek gibi geciyo ama saglikli olsunda ilk cocugum oldugu icin ikisinede merakliyimErkek bence
Daha çok erken yanılma ihtimali yüksek degişebilirKıza benziyor dedi %de kaç dedim 70 dedi değişir mi ki 13+3 te bakti
Alışveriş yapmiyim o zaman 16. Haftaya kadarDaha çok erken yanılma ihtimali yüksek degişebilir
Heyecanlısın anlıyorum ama daha çok erken alışveriş için zamanın çook var ama illa bişey alıcam diyorsan uniseks şeyler bak cinsiyet ne olursa olsun giydirebilirsinAlışveriş yapmiyim o zaman 16. Haftaya kadar
Öyle yaparımHeyecanlısın anlıyorum ama daha çok erken alışveriş için zamanın çook var ama illa bişey alıcam diyorsan uniseks şeyler bak cinsiyet ne olursa olsun giydirebilirsin
Kız sankiKizlar bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum ilk hamileligim ve hic bi bulantim sikayetim yok