Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben komple mustela ürünleri kullanıyorum çok memnunumKızlar bebeğime hengi pişik kremi kullanmalıyım yoksa sadece pudrasi kullansam siz neler kullaniyosunuz
Bepontol pişik yaptı kızımda biraktimBen komple mustela ürünleri kullanıyorum çok memnunum
Kanserojen değil demiSudocrem kesinlikle uzman doktor önerisiyle kullandık anında etki gösteriyor
Olsaydı doktor önermezdi ama deriyi inceltebiliyor devamlı kullanımda.. Tırnak kadar az sürmelisin.ve sadece pişik yerlere. Ben çok çektim bu konuda en etkilisi buydu inanın. Ben öyle büyüttüm oğlumu Sağlık açısından endişeniz varsa sorun doktorunuzaKanserojen değil demi
Ben bol suruuyodumOlsaydı doktor önermezdi ama deriyi inceltebiliyor devamlı kullanımda.. Tırnak kadar az sürmelisin.ve sadece pişik yerlere. Ben çok çektim bu konuda en etkilisi buydu inanın. Ben öyle büyüttüm oğlumu Sağlık açısından endişeniz varsa sorun doktorunuza
Bende bol bol sürdüğüm için derisi inceldi. O sebeple az kullanınBen bol suruuyodum
Derisini nasıl inceliği nerden anladiniz yaramı olduBende bol bol sürdüğüm için derisi inceldi. O sebeple az kullanın
Uzun süre kullandım ben 1 yıla yakın. Soyulmaya meyilliydi. Sonra zaten büyüdüğü için gerekte kalmadıDerisini nasıl inceliği nerden anladiniz yaramı oldu
Az sürdüğüm zamanda poposu kanıtı yada başka biseydenmi anlamadimUzun süre kullandım ben 1 yıla yakın. Soyulmaya meyilliydi. Sonra zaten büyüdüğü için gerekte kalmadı
Ne demek istediğinizi anlayamadımAz sürdüğüm zamanda poposu kanıtı yada başka biseydenmi anlamadim
Az sürdüm bir gün boyunca popusu kızarıp kanadı kremdenmi oldu öylemi oldu bilemedimNe demek istediğinizi anlayamadım
Mama kulaniyoruz sutum yok ne yazikiMustela ya da bepantol standart pişiği tedavi eder. Geçmeyen bir pişik varsa yediklerinize bir göz gezdirin.
Mama kulaniyoruz sutum yok ne yaziki
Sudocream kullandım.Kızlar bebeğime hengi pişik kremi kullanmalıyım yoksa sadece pudrasi kullansam siz neler kullaniyosunuz