kızlar bebek evliliği nasıl etkiliyor??

çocuk evliligi nasıl etkiler sorumuz cevabına gelince sornsuz bi evlilikte hiç bir dez avantaj getirecegini düşünmüyorum fakat sorunlu bi evlilikte durumun gidişatını değiştirmek adına minik bi bebegi kurtarıcı olarak görmek hem bencilce hemde cahilce diye nitelendiriyorum))

bebek altını çizerek söylüyorum kötü giden bi evliligi düzeltmez yapıcamız tek şey kötü giden evlilik yaşantımıza birde bebegimizi günahsız yavrımızı katarak bu sorundaki çözümsüzlüge onuda dahil etmekten başka bi işe yarıyamaz unutmayın her insan kendi hayatının kahramanıdır))

benimde bir cocugun var. İyikide var ,cocuksuz bir hayat düşünemiyorum . evet ilk başlarda bazı zorluklar oluyor ama ben hiç yaşamadım cok rahattım galiba cocuğa göre değişiyor . sorun yaşatmadı bana o güzden
kocama ve oğluma zaman ayıra biliyordum. Cocugun evliliği etkilediğini sanlıyorum. insanın kendi elinde olan birşey tabiki herzaman iyi olmaz kötü gecen günler gecelerde vardır ama sabırlı, anlayışlı olmak lazım. tabiki beylerinde

bizi olumlu yönde etkiledi.hatta biran önce ikinci çocuğu istiyoruz.kızımız aramızdaki bağı güçlendirdi.karı koca ilişkisine gelince fırsat yaratmaya çalışmak ta çok heyecanlı oluyor

Tabiki de hersey eskisi gibi olamiyor. Bebegi de düsünerek haraket etmek lazim. Daha düzenli olmak lazim. Istedigin saatte yatip kalkma özgürlügün bitiyor. ama kendi hayatimi yasarim ben bebek bana uysun diyorsan bebege yazik.
Bebek insani olgunlastiran aileyi saglamlastiran birseydir. Sabirli olmak gerekir. Bu sürec ne kadar zor olursa ne kadar cok pisersek o kadar hayata bakisimiz hissettiklerimiz degisir. Güzele yorarsak hersey güzel olur. Bebek isteyen kisi ayni zamanda ona bakabilmeyi göze almistir. Yani en zoru basarmistir gerisi yasayarak görülecek birseydir ve bebek bambaska birsey. Öncesinde gecirdigim bos zamanlara sasiyorum. Bu kadar degerli birsey varken bosa zaman gecirmisim diyorum..

Kızlar var ya bin yaşayın, öpüyorum sizleri! :KK60::KK60::KK60:Ben çocuk evlilikte mutluluğa engel midir filan buna benzer bir sürü sorular görünce çok üzülüyorum. Çocuksuz aile mi olur ya? Çocukların suçu yok zaten çocuk yüzünden soğuyan erkek varsa da olmaz olsun.Çocuksuz hayat çok manasız ve anlamsız. Bence çocuksuz eşlerin arasında hiç bir bağ yoktur, sıradan bir sevgili gibiler oysa çocuk olduktan sonra aradaki bağ güçleniyor artık onları birbirlerine bağlayan aşktan ilave bir çocukları var. Çocuk evin tadı tuzu,mutluluğu,herşeyi canlarım benim ya:KK68::KK36::KK36:

Back
X