- Konu Sahibi aysemelek35
kızlar doktor gıttım heyecanlı bı sekılde ustten gozukmedı mınıgım maalesef alttan baktı doktorum 5+ 1 gunlugum cok sukur allahıma vajinal ulturasonla baktırn oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun bebişin
Ben 4+4 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu normal ultrasonla da keseyi o gün gördük...
7. haftada da kalp atışlarını dinlemiştik[/QUOTEbayağı erken öğrenmişsiniz:) bende 2 gün gecikince beklemediğim halde içime doğmuştu 6,günü de gitmiştim..
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
e alttan bakması sorun teskıl etmez herhalde
e alttan bakması sorun teskıl etmez herhalde
hayır canım ilk haftalarda o şekil bakılıyor ,sorun olmaz merak etme..
Selam canım...Gözün aydın..Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...Ben de 5+3 günlük hamileyim...Nasıl geçiyor hamilelik sıkıntı var mı? Benim arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor....İlaç kullanıyor musun?
Hayırlı olsun ayşecim :) ben de 4+6 haftalıkken vajinal ultrasonla görmüştü doktor15 gün sonra kalp atışı için bulunduğun yerde doktora gidebilirsin dedi bana. sana ne dedi doktorun cnm ne zaman çağırdı?
bende bugün 7. haftama girdim cuma günü kalp atışı için gidicez umarım duyarım![]()
bende bugün 7. haftama girdim cuma günü kalp atışı için gidicez umarım duyarım![]()
canım cuma günü 7+4 mü olacaksın kalp atışı için gittiğinde? ben de 4+6 haftalıkken gittiğimde doktor 15 gün sonrası için çağırdı. ama haftasonuna denk geldiği için 16. gün gidicem o da 7+1 olmuş olacak. acaba duyabilir miyiz o kadar erken?
canım cuma günü 7+4 mü olacaksın kalp atışı için gittiğinde? ben de 4+6 haftalıkken gittiğimde doktor 15 gün sonrası için çağırdı. ama haftasonuna denk geldiği için 16. gün gidicem o da 7+1 olmuş olacak. acaba duyabilir miyiz o kadar erken?
canım bence suyarın cunku benı 2 hafta sonraya cagırdı gına gore muhtemelen duyrasın
senın ulturasonda kese kac mm dı
evet canım o civarda bişey olucam sanırımama bu sabah çok kötü mide bulantılarıyla uyandım işe gidemedim hastaneye bi gidicem belki şimdide duyarım
![]()
Merhaba, uzun süredir görüşemedik. Umarım herşey yolundadır. Bu arada ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atışlarını. O yüzden o zamana kadar cok rahat duyarsınız. Sakın tek gitme, insan duyduğunda ağlayası geliyor.
merhaba canımm nasılsın? evet uzun zamandır görüşemiyoruz nete giremiyorum eskisi gibi. senin hamişliğin nasıl gidiyo cnm? benim bugün mide bulantısından duramıyorum. 2 gün önce de acı su çıkartmıştım sürekli sabahları acı su çıkartıyorum. çok sevdiğim süt ile tavuku görünce midem bulanıyorbana neler oluyor böyle
![]()