kızlar bebişler için hangi deterjanı kullanıyorsunuz

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
40
Kütahya
ben şuan 29. haftadayım bebişin eşyalarınıda yavaş yavaş hazılamayı düşünüyorum ama hangi deterjanı kullansam yıkamak için bilemedim hacışakir mi dalin mi yada başka varmı bir tavsiyeniz.

ben dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım ve hastane çıkışlarımı yıkadım çok güzel valla ev bebek gibi kokuyor,aldığım yerde sabun tozunun makineyi bozabileceğini falan söylemişlerdi bilgine canım.

oğlum neredeyse 10 aylık. ben de hamileliğimden beri oğlumun eşyalarını hacı şakir toz sabunla yıkıyorum. deterjana göre daha az döküyorsun. bir de amway bebek deterjanı almıştım ama henüz kullanmadım. sabun tozu bitince yaşına gelmiş olur heralde. yaşından sonra amway kullanırım diye düşünüyorum. sağlıklı doğumlar..

sabun tozunun sıvı bebek deterjanlarına göre daha sağlıklı olduğunu okumuştum biryerde ben hep sabun tozu kullandım yumuşatıcı hiç kullanılmaması gerekiyor biliyorsunuzdur zaten kolay gelsin allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

ben dalinin sıvı deterjanını aldım miss gibi oldu hepsi
ama yumusatıcısını almadım bebek ıcın cok zararlı oldugunu kullanılmaması gerektıgını duydum ve kullanmadım....

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kızlar bende duymuştum yumuşatıcıların bebek için zararlı olduğunu.şimdi makina içinde sabun tozu zararlımı diyorsunuz bu durumda sıvı deterjan daha iyi ama sabun tozuda daha sağlıklı demişsiniz offf ne yapıcam ya

Arkadaşlar, bence makine için sıvı deterjan, elde yıkamalar için sabun tozu alabiliriz. Her zaman biriktitrip makinada yıkama imkanı olmayabilir. Ben ikisini de alıcam.

eftelyacım sabun tozu herseyden daha saglıklı ben baktım kullanım talımatında otomatık makınelerde kullanmayınız yazıyodu sanırım cok köpurdugu ıcın bozuyo oyuzden dalin aldım....
ama huysuzprensesın dedıgı gıbı elde yıkama ıcın sabun tozu alabılırsın bır paket...

kızlar sabun tozunun da matikleri var elbette normal sabun tozunu makineye koyamazsın fazla köpürür ve taşar...

hacışakir matişği öneririm kızkardeşim kullanıyor çok da memnun misler gibi oluyor hem yumuşacık hem de bebek kokuyor çamaşırlar:asigim:

ben hem hacı şakiri aldım hemde dalinin bebek setini aldım sıvı deterjan ve yumuşatıcı ama kullanıp kullanmamakta endişeliyim gönlüm sabun tozundan yana...

Ben omo baby aldım. Halam onu tavsiye etmişti.Henüz denemedim ama zaten fazla seçenek de yok.
Hacışakir toz deterjan
Omo Baby
Dalin sıvı deterjan
Başka var mı ki?

Ben omo baby aldım. Halam onu tavsiye etmişti.Henüz denemedim ama zaten fazla seçenek de yok.
Hacışakir toz deterjan
Omo Baby
Dalin sıvı deterjan
Başka var mı ki?

canım yine sen bilirsin ama omoyu 1 yasından sonra kullan bence öncesinde ya sıvı deterjan ya da sabun tozu kullan...

benim bildiğimde yok canım başka bir şık üçünden birini kullanacağız ama omo nede olsa kimyasal bana orda en doğal sabun tozu gibi geliyor ama ablamın bebeğinin teni çok hassas sabun tozu olmasına rağmen dalin almak zorunda kaldı.bende makinayı bozarmıyım acaba sabun tozuyla diyorum birde benim oturduğum yerde benim makinayı tamir edemiyorlar

amwayin bebekler için fosfatsız kolay durulanan bebek deterjanı var. ondan almayı düşünüyorum bende.

canım hacı şakir tortu bırakıyo ve kokusu hiç güzel değil...
dalan roxyden çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Back
X