Kızlar Belevi Bedriyeye giden var mı?

Birkaç arkadaşım gitmişti seneler önce ikisine de bilinemeyecek şeyleri bilmiş hatta birinde kızın nişanlısının daha önce de nişanlandığını bilmişti kız iddia ediyordu öyle bir şey yok diye sonradan ortaya çıkmıştı. Bir arkadaşıma da şu anda evli olduğu adamı bilmiş seneler önceden. Giderseniz paylaşın ben de merak ediyorum kendisini.

Bugun gittim canım kendisi bazı şeyleri bana sorarak yorum yaptı. Hatta eski sevgilim hakkında o kadar kötü konuştu ki yalancı köpek vs diye açıkcası moralim altust oldu.

Selçuk yolunda belevide. 50e bakıyor herkes çok memnun ama çok kısa baktı bana ve dediğim gibi üzüntüden felç oldum çık olumsuz konuştu

Bugun gittim canım kendisi bazı şeyleri bana sorarak yorum yaptı. Hatta eski sevgilim hakkında o kadar kötü konuştu ki yalancı köpek vs diye açıkcası moralim altust oldu.

Bozmayın moralinizi eskiden daha iyiydi diyorlar yaşlanmıştır, yani her falcı herkese çıksa zaten tek tük isimlerde kuyruk olurdu. Başka baktıran oldu mu onlar memnun kaldı mı birileriyle gittiyseniz? Bi de randevu alıp mı gidiliyor bu kadına eskiden çok sıra oluyor diye duymuştum. Zaten çok bir şey bilmedi diyorsunuz o yüzden canınızı sıkıp negatife odaklanmayın derim ben. Gönlünüze göre olsun inşallah.

Bozmayın moralinizi eskiden daha iyiydi diyorlar yaşlanmıştır, yani her falcı herkese çıksa zaten tek tük isimlerde kuyruk olurdu. Başka baktıran oldu mu onlar memnun kaldı mı birileriyle gittiyseniz? Bi de randevu alıp mı gidiliyor bu kadına eskiden çok sıra oluyor diye duymuştum. Zaten çok bir şey bilmedi diyorsunuz o yüzden canınızı sıkıp negatife odaklanmayın derim ben. Gönlünüze göre olsun inşallah.

Evet çok dolu Can'ım annemle gitmiştim onada pek bişey demedi genel yani hep. Zaten sen sormadığın sürece cevaplamıyor baştan savma biraz

Back
X