- 6 Eylül 2016
- 46
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Esinmelisaa
Kızlar belevindeki bedriyeye giden var mı fal için??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara bakıyor, nerede bi' de?Bugun gittim canım kendisi bazı şeyleri bana sorarak yorum yaptı. Hatta eski sevgilim hakkında o kadar kötü konuştu ki yalancı köpek vs diye açıkcası moralim altust oldu.
Umarım çıkmaz belki enerjiniz tutmamıştırSelçuk yolunda belevide. 50e bakıyor herkes çok memnun ama çok kısa baktı bana ve dediğim gibi üzüntüden felç oldum çık olumsuz konuştu
Telefonda bakıyor mu peki?
Hadi yaa gelecek hakkında bi şey söylemiyor muu?Kuzum hayır sadece karakter analizi yaptı ne olan şeyi söyledi ne olacak şeyi
Hadi yaa gelecek hakkında bi şey söylemiyor muu?
Bugun gittim canım kendisi bazı şeyleri bana sorarak yorum yaptı. Hatta eski sevgilim hakkında o kadar kötü konuştu ki yalancı köpek vs diye açıkcası moralim altust oldu.
Bozmayın moralinizi eskiden daha iyiydi diyorlar yaşlanmıştır, yani her falcı herkese çıksa zaten tek tük isimlerde kuyruk olurdu. Başka baktıran oldu mu onlar memnun kaldı mı birileriyle gittiyseniz? Bi de randevu alıp mı gidiliyor bu kadına eskiden çok sıra oluyor diye duymuştum. Zaten çok bir şey bilmedi diyorsunuz o yüzden canınızı sıkıp negatife odaklanmayın derim ben. Gönlünüze göre olsun inşallah.