merhaba canlarim tabiki yazicagim belirtelrimi...gecen ay 8 , 9 ocakta gunde bir iki kere azcik kahverengi akinti gordumsonra 11 ocakta iki gun duzensiz adet gordum 10 ocak adet olmaliydim ama bi gun gecti boyle duzensiz azcik miktar kan ve kahverengi akinti birde incecik akintilar ve kayboldu birden..ondan sonraki gunler belim agirmaya basladi oyle bi sanci giriyorduki sanki oluyordum burda yazdigim belirtlerim adeten sonra baslamisti..
1. bel agri , kemer etrafi
2. karni agri ,
3. karnim azcik sis ve ser oluyordu birden yok olurdu sanki
4. gobegimde asaga kahvarengi bi cizgi
5.gobegimin ustu adeten bi kac pembe cizgi var
6.goguslarim arasira sanci ve meme ucu tutunca aci hisediyorum birde rengi koyulasmis
7.sik idrara cikma her 10 dakikada bir cikiyordum idrarimda rengi koyu bi sari ama bir kac damlacik gelirdi birde koku degismis
8.aksam ve gece bulantilarim vardi.. ama devamli agri vardi miydemde
9.aksam baslayan atesm gece bazen uyuyamazdim sabaha dek kaybolurdu
10.oyle bir titriyorumki kontrol edemiyorum kendimi sanki ve cok usuyorum
11.cok gazm var
12.sol kasigim bi kac kere sanci olmus kramp
13.sinirli , asabiyim sebebsiz yere gulup aglarim
14.canim hep limon yememi istiyor
15.hep acim , tok bilmiyorum tam 3 haftadir hep yiyiyorum onceki hec bisey yemezdim
16 gece uyarkan her yerim kasiniyordu gercekten sinirlici bi kasintm olurdu
17.beyaz kokusuz akintim var bazen su rengide benzyor
18dislerim fircelerken kaniyordu
19azcik bisey yapsaydim yemek yada temizlik cok yorulurum ve nefesim kesiliyo bi anda
20tok yada ac olursam karnimda devamli acikmism gibi sesler cikyo
ve gercekten hamile oldugumu hisediyorum anneler hisseder
darisi hepinizin basina
opuyorum daha ne sormak istiyorsaniz hazirim
asyacim benimde adet olacakmisim gibi cok agr bi sancim oluyordu ya olucagim ya olmiyacagm diyordum..birde ben 3 gun adetim gectiginde evde idrar test yaptim negative cikti cok agladim..ama doktora gitigimda tabiki bazen cikmaz cunku cok kucuk bebek daha dedi sende bekle ....
birde ben stres yapmamak icin ve o negative birde adetim dusunmemek icin hergun esimle disara hava almaya cikiyordum yada evde kendimi mesgul edecek seyler yapardim inan dusunme olucak ...allah gonlunuza gore versin canlarim