Kızlar ben aşçılık okuyorum dilerseniz tarif sorabilirsiniz

ozdeerman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
38
27
3
35
Merhabaaaa, ben özel bi okulda aşçılık okuyorum kızlar tarif ihtiyacınız olursa çekinmeden sorun

Yayla çorbası ama un katistirilmamis olsun:KK15:
Pirinci bol suda hafif yumuşayana kadar haşlaman lazım sonra biraz pirincin suyundan al yoğurtla çırp ve sonra yoğurdu dök tencereye pirincin üzerine. Baharatlarını da ekle karıştır suya biraz da tavuk suyu ekleyebilirsiniz. Daha lezzetli oluyo

Yumurta sarısı ekleyimmi bide sarımsak bide et suyu
Çok teşekkür ederim canım

yumurta eklemek şart değil bence yumurtasız da yapılabiliyor. Yumurta kokusu veya tadı ağır gelenler varsa koymayabilir. Sarımsak az bişey ekleyebilirsin hoş bir tat verir arkadan. Sarımsağı toz halinde de koyabilirsin.

yumurtanın sarısı ile yoğurdu iyice çırp ardından pirinci koy ve göz kararı suyunu tuzunu ekle. kaynayana kadar karıştır kaynadıktan sonra pirinci de pişmişse kıs aldını. kaynayana kdr bırakma ama karıştırmayı kesilmesin. ardından bir tava da yağ erit nane yak çorbaya dök iki tıngırdasın kaynasın kapat altını

Tamam canım
yumurtanın sarısı ile yoğurdu iyice çırp ardından pirinci koy ve göz kararı suyunu tuzunu ekle. kaynayana kadar karıştır kaynadıktan sonra pirinci de pişmişse kıs aldını. kaynayana kdr bırakma ama karıştırmayı kesilmesin. ardından bir tava da yağ erit nane yak çorbaya dök iki tıngırdasın kaynasın kapat altını

Back
X