Kızlar,ben bir çözüm bulamadım.Bir de siz baksanız...

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Kızlar,dün akşam en sevdiğim kız arkadaşım(kardeşimden de yakındır)
erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmiş,prezervatif yırtılmış ve sonrası malum.
Norlevo mu ne öyle bir ilaç içmiş iki saat sonra.Bu ilaç işe yarar değil mi?
Benim başıma daha önce böyle birşey gelmediği için yardımcı olamadım kendisine,
eğer bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Bir hafta sonra falan eczaneden gebelik testi alsa sonuç verir mi?Bir de
bunu sormak istiyorum,yani hamile olup olmadığı belli olur mu bir hafta içerisinde?
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum yardımcı olan arkadaşlara.:13:

olmaz zaten hamile olma süreci 15günü buluyor vücutta ama kan testi daha erken sonuç verir, arkadaşına böyle tehlikeli ilişkilere girmemesini tavsiye ederim Allah korusun olsa ne olacak bi fikri varmı ?

bir haftada testte çıkmaz sonuç...
ertesi güna hapı almış sanırım ama ne zaman içilir bu hap 2 saat sonra işe yararmı pek bilgim yok açıkcası..

yıllardır bizde kullanırız ama yırtıldığını hiç bilmem..:1::1: arkadaşın ne yapmışta öyle yırtılmış ya..

ertesi gün hapını ilişkiden sonra 12 saat içinde içmesi kafididir.bi sorun olmaz..

ara kanama yapabilir, ama ille yapacak diye bişey yok, umarım bundan sonra dikkatli davranır, bu ilişkiye çok karışma derim, benim başıma arkadaş yüzünden çok şey geldi, bebeği yapan kendi düşünsün çocuk değiller

Yok karışmam zaten ne haddime de,çok üzgündü
size sormak istedim,bilmediğim için elimden birşey gelmedi onun için.
Teşekkürler:9:

Ultra hisset gibi prezervatifler sert kullanımda yırtılabiliyor böyle olmuş olabilir veyahut sana böyle aks etmiş olabilir durumu. O ilaç 72 saat içinde kullanılmalı ama takdiri ilahı alınım süresi vs.eczacı ile görüşseniz daha iyi olacaktır ayrıca çok fazla samimi olma arada sen kaynarsın dikkat et.

nası yırtılmıs prezervatıf yaa ben oraya takıldım:26:
buarada ertesı gun hapı almıssa bir şey olmaz dıye dusunuyorum.

bişey olmaz korkmasın
nasıl yırttı oda ayrı bi konu :51:
bu korku ona bi müddet yeter

O hapı ilişkiden sonra 24 saat içinde 12 saat arayla 2 kez almalı diye biliyorum ben..

Bu arada cidden nasıl yırtılmış ya :27:

Back
X