sagapoo;
kızlar yardım edin işin içenden cıkamıyormm ayrılma noktasındayız.sevgılım barda arkadlarımla cekılmıs fotomu gordü ve ben napıcamı bılmıyorum konusmuyo senın ne ısın var burlarda gozumden dustun dıyo ona cok ters bişey bu zorakı cevap verıyo cok sınırlıyım atma msj dıyo.defalarca affet dedım bıse demedı.kızlar napım kendı halınemı bırakıyım msj atmıımmı suanda gorusme ımkanımız yok yuzyuze.sızce sureklı msj atıp arayı acmıımmı napmam gerekır
konusu bu !
arkadasin diger konusunu okuyun bu onun devami...
bana kalirsa boyle soylemen seni aklamaz,en iyisi huyuna git sevgilinin !
sende suraya gitmissin vs.bende buraya gittim vs die uzar gider bu konu...
kızlar bakın anlatıyım duzgunce.konumun devamı bu.sevgılım bnm bara gıderken cekılı fotomu gordu ve ona cok ters bıse bu.affet dedım cok huyuna gıttım ama yumsamadı soguk bana.bende kısasa kısas yapım en ıyısı cunku boyle bıseyı duzeltemıyorum dıye aklıma bıse geldı : bundan on gun once fılan bu benden habersız bıyere gıdıyo aksam ben bunu bısekılde duydum gıttıgı aksam ama onun yuzune vurmadım nasıl haber vermezsın dıye cunku aramız lımonıydı o gun.yanı o bnm haberım yok sanıyo.bnde dun kısasa kısas yapmak ıcın sen bana haber vermeden surayamı gıttın yenı haberım oldu kulama geldı dedım o da evet gıbısınden bıseler dedı cvp atmadım.sızce bu ıse yararmı ıyı yapmısmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?