• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben bısey yaptım ama :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar benı boyle gormemlıydı konusunu acan kısıyım.bıse yaptım bn. bızım bıgun aramız lımonıydı ve o aksam bıyere gıtmıstı ama bana solememıstı bende bısey dememıstım ama gıdıcegını duydum bıyerden o bnm bılmedıgımı sanıyodu yanı.ona bunu bugun duymusum gıbı sen bole bole gıtmıssın bı aksam dedım evet dedı nıe haberım yok dedım bıse soledı bnde cevap vermedım.kavga etmemek ıcın ama onunda hatasını yakalmısım gıbı bıse olusturmak ıcın.sımdı napmalıyım cevap vermıyerek tmm anlastıkmı demıs gıbı oldum.kısasa kısas yapmaa calıstım becerebılmısmıyım

Ben pek birşey anlayamadım canım.. Sakin kelimelerle tane tane anlatabilir misin?:26:

arkadasin diger konusunu okuyun bu onun devami...
bana kalirsa boyle soylemen seni aklamaz,en iyisi huyuna git sevgilinin !
sende suraya gitmissin vs.bende buraya gittim vs die uzar gider bu konu...

Son düzenleme:
sagapoo;
kızlar yardım edin işin içenden cıkamıyormm ayrılma noktasındayız.sevgılım barda arkadlarımla cekılmıs fotomu gordü ve ben napıcamı bılmıyorum konusmuyo senın ne ısın var burlarda gozumden dustun dıyo ona cok ters bişey bu zorakı cevap verıyo cok sınırlıyım atma msj dıyo.defalarca affet dedım bıse demedı.kızlar napım kendı halınemı bırakıyım msj atmıımmı suanda gorusme ımkanımız yok yuzyuze.sızce sureklı msj atıp arayı acmıımmı napmam gerekır

konusu bu !:40::40::40:

sanırım o sana hala tepkili o yuzden haber vermemiş olabilir

teşekkürler anladım şimdi parçalar birleşti :34:
bence birşey yazmaman dediğin manaya gelir yani tamam anlaştık gibi..
madem üste çıkmaya çalışacaksın, yaz güzel bi azar msjı..
ama bu senin hatanı kapatır mı, işe yarar mı onu bilemem tabi :26:

Sen ondan gizledin, söylemedin, haber vermedin diye, oda senden gizlemiş olabilir, tepkilidir o yüzden sana, sinirli olabilir.

kızlar bakın anlatıyım duzgunce.konumun devamı bu.sevgılım bnm bara gıderken cekılı fotomu gordu ve ona cok ters bıse bu.affet dedım cok huyuna gıttım ama yumsamadı soguk bana.bende kısasa kısas yapım en ıyısı cunku boyle bıseyı duzeltemıyorum dıye aklıma bıse geldı : bundan on gun once fılan bu benden habersız bıyere gıdıyo aksam ben bunu bısekılde duydum gıttıgı aksam ama onun yuzune vurmadım nasıl haber vermezsın dıye cunku aramız lımonıydı o gun.yanı o bnm haberım yok sanıyo.bnde dun kısasa kısas yapmak ıcın sen bana haber vermeden surayamı gıttın yenı haberım oldu kulama geldı dedım o da evet gıbısınden bıseler dedı cvp atmadım.sızce bu ıse yararmı ıyı yapmısmıyım

kızlar bakın anlatıyım duzgunce.konumun devamı bu.sevgılım bnm bara gıderken cekılı fotomu gordu ve ona cok ters bıse bu.affet dedım cok huyuna gıttım ama yumsamadı soguk bana.bende kısasa kısas yapım en ıyısı cunku boyle bıseyı duzeltemıyorum dıye aklıma bıse geldı : bundan on gun once fılan bu benden habersız bıyere gıdıyo aksam ben bunu bısekılde duydum gıttıgı aksam ama onun yuzune vurmadım nasıl haber vermezsın dıye cunku aramız lımonıydı o gun.yanı o bnm haberım yok sanıyo.bnde dun kısasa kısas yapmak ıcın sen bana haber vermeden surayamı gıttın yenı haberım oldu kulama geldı dedım o da evet gıbısınden bıseler dedı cvp atmadım.sızce bu ıse yararmı ıyı yapmısmıyım

"bence olayı kabullenmiş gibi olmuş biraz.. böyle sen yaptın bnde yapcm gibi durumlar ilişkinizi yıpratabilir.. inatlaşa inatlaşa bi bakmışın ayrılığın eşiğine gelmişiniz..

Back
X