kızlar ben burda yeniyim lütfen yardımmm

Twityy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
119
6
0
Amasya
kızlar sevgilimle 1 hafta sonra yıldönümümüz ve ben ona farklı birşey almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz:)

mesela ilk hediye olarak casio dan bir saat almıştım.şimdiki doğum günündeyse US polodan bir erkek cüzdanı aldım.ayrıca bir kutu aldım ve içine bir sürü not yazıcam.erkek arkadaşım sevdiği çikolatalardan koyucam ve onun için hazırladğım müzik CD lerini

Sevgili kitabı yapabilirsin ama nettekilerden yapıpta okadar para bayılmaya hiç gerek yok :1:
Ben kendim yaptım evde hatta nette olanlardan daha da güzel oldu
Ve nettekiler gibi saçma resimlerle değil kendi resimlerimizle yaptım
1 hafta sonra sevgilim askerden gelecek tamamen, hediyemi vermek için sabırsızlanıyorum :)

Son düzenleme:
aynısını bende yapmıştım :) aralarına beraber çekildiğimiz fotoğraflar vardı.yanında hep taşıyormuş.öyle diyor :D

mesela ilk hediye olarak casio dan bir saat almıştım.şimdiki doğum günündeyse US polodan bir erkek cüzdanı aldım.ayrıca bir kutu aldım ve içine bir sürü not yazıcam.erkek arkadaşım sevdiği çikolatalardan koyucam ve onun için hazırladğım müzik CD lerini

Erkek arkadasım bana buna benzer birşey yapmıştı canım.napacagim konusunda hala kararsızım :(

Sevgili kitabı yapabilirsin ama nettekilerden yapıpta okadar para bayılmaya hiç gerek yok :1:
Ben kendim yaptım evde hatta nette olanlardan daha da güzel oldu
Ve nettekiler gibi saçma resimlerle değil kendi resimlerimizle yaptım
1 hafta sonra sevgilim askerden gelecek tamamen, hediyemi vermek için sabırsızlanıyorum :)

Olabilir :) sağol canım

Back
X