Kızlar ben burdan sürekli yazıyorum sorularıma cevaplayan olmuyor lütfen yardımcı olun ben genelde yeni mesajları bakıp yardımcı olmaya çalışıyorum

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
390
57
13
28
Kartal Lütfü Kırdar inferlite tedavisi direk aşılamada mi başlıyor yoksa çatlatma iğnesi+doğal ilişki yapiyorlarmi biz önce öyle denemek istiyoruz ama ilk başta böyle bir tedavi uygulanıyor mu acaba bizim aslında oluyordu yani hamile kalabiliyordum son bir senedir olmuyor dusuklerim var onun içinde aspirin tedavisine başladım

Kartaldaki hastane için birşey diyemem ama ilk önce sizin ve eşinizin tüm testleri yapılıyor. Ona göre bir yol izleniyor. Eğer hemen aşılama istemiyorsanız kadın doğum uzmanına gidip bunu söyleyin.

Kartaldaki hastane için birşey diyemem ama ilk önce sizin ve eşinizin tüm testleri yapılıyor. Ona göre bir yol izleniyor. Eğer hemen aşılama istemiyorsanız kadın doğum uzmanına gidip bunu söyleyin.
Cevap verdiğin için çok sağol gerçekten biz herşeyimi tamamladik bizi tüp bebek merkezine yönlendirdiler ama randevusuna gidemedim bı sorun çıktı bir daha gidip randevu almam gerekiyor ama direk asilamami yapılır bilmiyor asistan vardı ordada sormadimda çünkü doktorun yanına gidince bütün herşeyi unutuyorum burdanda soruyorum ama işte oyle

Sorularını telefona not al gidince sor
Canım amh değeri etkiliyor tedaviyi ona göre aşılama yada tüp bebeğe kadar veriliyor bebde senle aynı surecteyim 3 düşük yaptım doğal bir aşılama doğal şimdide pgt tüp bebeğe başlıyorum bana herşeyi özelden sorabilirsin

Yani normal çatlatma iğnesi ve doğal ilişki onermiyolarmi

Ben telefonun not bolumune doktora gidecegim zamana kadar aklıma takılan soruları oraya not alıyorum görüşme esnasında da tak tak soruyorum sizde öyle yapın gerçekten unutuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…