Kızlar Ben Çok Kötüyüm

sana koca bir :KK200: yolluyorum...
Alıyorum en sevdiğim blogger arkadaşım :)
Seni çok seviyom
Keşke tasarım yapsan da ben de onları alsam
Keyfim yerine gelirdi :)

Hatta ben akşam belki senin oralara gelebilirim. Görüşürüz. Haber ederim. Dışarı çıkarız belki.
Yoksa şu psikolojiden çıkamayacağım

Ay Allah korusun kız bak ben cidden hastayım romatizmam var çok ağrı çekiyorum ama ne benim ailem ne eşimin ailesinin umuru değil kimse kadir kıymet bilmiyor.
Bilseler zaten bunları düşündürtmezler bize.
Sadece eşim var yanımda senin gibi Allah onlara güç kuvvet versin
Diyorum ya işte maalesef saçma sapan düşüncelere dalıyoruz fütursuzca sonrasında da başımıza bir şey gelince aman aman ben öbürüne bile razıydım diyoruz.. Hayatta böyle müsibetler çıktıkça sanırım anlayacağız değerimizi... Gerçekten öyle belli ki sen de çok şeyler yaşamışsın ama yine de kimse anlamıyor. Hele ki insanın kendi kanı canı bile anlamayınca diğerlerine laf söylemeye bile çekiniyor insan.. Amin Allah tüm sevdiklerimizi korusun

Gel benim çeyizleri kırak rahatlayak.
Yemin olsun bazı yorumları görüyorum burada, bu kadar cahil olunmaz diye öyle sinirleniyorum ki
Kendi kendime evde başlıyorum, ya gerizekalı mı bu millet, nasıl böyle olabilir nasıl şöyle olabilir bik bik

Sonra da diyorum ki kızım herkes senin gibi düşünmek zorunda mı
Sonra yine kendi kendime cevap veriyorum.
Hayııııııııır herkes istediği gibi düşünsün ama cahil olmasıııın

Böyle gidiyor işte

İşte bizde ki sıkıntı herkesi kendimiz gibi düşünmek.
Bizim gibi olmalarını beklemek.
Olmadıkları için sinirlenmek.

Bende de var bu. Ha ben burdaki üyeler için öyle düşünmüyorum, düşündüğüm kişi farklı ama istiyorum benim gibi olsun.

Screenshot_2016-09-30-16-18-17_1.webp

;)

Diyorum ya işte maalesef saçma sapan düşüncelere dalıyoruz fütursuzca sonrasında da başımıza bir şey gelince aman aman ben öbürüne bile razıydım diyoruz.. Hayatta böyle müsibetler çıktıkça sanırım anlayacağız değerimizi... Gerçekten öyle belli ki sen de çok şeyler yaşamışsın ama yine de kimse anlamıyor. Hele ki insanın kendi kanı canı bile anlamayınca diğerlerine laf söylemeye bile çekiniyor insan.. Amin Allah tüm sevdiklerimizi korusun

Evet canım ne aile ne arkadaş hepsi boş bu günleri bir atlatalım inşallah biz onlar gibi olmayız düştüklerinde yanlarında olma erdemi versin Allah.. Bazen bende onların benim çektiklerimi çekmesini ve beni anlamalarını istiyorum yanlarında olmayarak intikam alıcam sanki. Ama içimdeki iyi taraf vicdanım Allah korusun diyor.

cancaazım depresyondasın orası net... geçmiş olsun... bence terapiden ziyade -bak burası çok önemli- doktorun kurallarına uyacağın ilaç tedavisi şart... hasta olmak fikrini önce bir normalleştir kafanda sonra çözüm için çabala...

ayrıca ankaradaysan gel kafaları çekelim:)

cancaazım depresyondasın orası net... geçmiş olsun... bence terapiden ziyade -bak burası çok önemli- doktorun kurallarına uyacağın ilaç tedavisi şart... hasta olmak fikrini önce bir normalleştir kafanda sonra çözüm için çabala...

ayrıca ankaradaysan gel kafaları çekelim:)
Değilim, ama çağıracaksan gelirim vallahi ahahha

bizim de çocuğumuz olmuyo işte.. ahan da itiraf ettim pek kimselere de anlatılamıyo
senelerce korun dur istemiyorum diye yırt kendini.. isteyince olmasın
tüp bebek yapmak lazım ama hiiiiiç hazır değilim o topa girmeye.. erteleyip duruyorum belki kendiliğinden olur diye ama olmuyo, olmayacak da zaten
bazen de aman illa çocuk olmak zorunda mı yahu diyorum ama istiyo insan işte yine de
belki de olunca hayal ettiğim gibi olmadığını görücem, başka sorunlara neden olacak..
pöff.. 30 yaşındayım ben zaten, yaşlandığımı düşünüp üzülüyom da

prayin konuyu ağlama duvarına çevirdik sanırım..
herkesin derdi tasası ayrı işte.. inşallah senin de tez zamanda çözülür tüm sorunların

Bende elimdeki çocuğun kıymetini bilmeden bazen nerden çıktı şimdi diye nankörlük ediyorum.az daha yazarsam konuyu kendi konuma çeviricem bu gidişle.

Depresyona girmişiz toptan herhalde

Back
X