Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Size saygısızlık yapmasına rağmen eşinizle samimi olmasına katlanamıyorsunuz galiba.

Tamam kardeşle eşin ilişkisi kıskanılmaz ama kızkardeş “öpüştünüz mü” diye abisine soracak ve “hayır” cevabını alınca rahatlayacak kadar haddini bilmiyorsa orada siz istemeseniz de duygularınız anormalleşir. Ayrıca 18 yaşındaki biri çocuk da değil. Biz 18 yaşında iken bambaşka bir şehirde üniversite okumaya çalışıyorduk, hiç de böyle şeylerle çevremizdekilerin özel hayatlarına müdahale etmedik.

Ben de görümcenize tahammül edemezdim yani.

beklentiniz nedir tam olarak ? görüşmeyi mi kessin , mesafe mi koysun ?

kardeş onlar elbetteki yeri gelecek tartışacak yeri gelecek can ciğer olacaklar.

onların arasındaki muhabbeti yanlış anlamlandiriyorsunuz. kardeşini sevmesi demek sizi sevmemesi yada reddetmesi anlamını taşımaz.

Bu hayatta kiskanmayacagim tek kişiler annesi kardesi falandir heralde.
Aman baska biri gelip opmesin de kardeşiyle kardesligini doya doya yasasin yada annesiyle.
Görümce yok bende ama olsun isterdim.
Sizin durumu da anladim ama sizinki kıskançlık degil.
Size tavirli davranıp abisiyle samimi olmasina kiziyorsunuz sanırım.
Iste onlar abi kardes bgun küsüp yarin kucaklasirlar ama gelin Görümce iliskisi bozuldu mu zor toparlaniyor.

Sanirim burda abisi ya da erkek kardesi olanlar konunuzu tarafli degerlendirdi. Konu opmesi sarilmasi degil ki. Ruj izinden opusmenizi sorgulamasi, bunu abisine soracak kadar densizlesmesi, camasirlarinizdan rahatsiz olmasi yine abisine soyleyip onlari kaldirtmaya calismasi falan. Cok hadsiz ve kiskanc biri galiba. 18 yasinda olmasi da cocuk falan degil bence. Ben olsam ben de sinir olurdum. Ama o oyle yaptiginda da cevap verirdim. Keske siz de cevap verseydiniz. Bundan sonra sevmemeniz de normal. Mesafe koyun bence. Yine boyle garip kiskancliklar yaparsa da cevabinizi verin.

Ne konuda haklıymış eşim anlayamadım.Evet beni istemiyor mesela evde bir şey yapsam hemen gelir arkamdan düzeltir illa rahatsız hissettirir beni eşimin ailesine gittiğimizde.Yani ben bir şey demiyorum ama soğuttu kendinden çok kasıyor beni
Çocuk diye aldırmayın diyormuş ya eşiniz bence de çocuk gibi.

Kızlar görümcemi ilk zamanlar çok severdim 18 yaşında aramızda 7 yaş var.Ama o beni sevmedi kötü davrandı eşime söylediğimde sen ona ablalık yap dedi ve çok tartıştık bu konularda.Yani içtiğim bardakta ruj izi varmış ve ben kardeşine ne mesajı vermek istemişim abisini öptüm mesajı mı vermek istemişim bunları abisine soruyordu.Eşim de bana anlatmıyordu ama görümcem bana bunu sonra kendisi de dedi öpüşmek anlamına geliyor gibi anladım ama abim öyle olmadığını söyleyince anladım dedi.Eşim de çocuk işte diyip durunca tartışmalar sürdü.Derken eşim rest çekti bak dedi huzurumuz kalmadı bu huylarını bırak ya aneksenamunla konuşmayacaksın bundan sonra ya doğru düzgün davrancaksın böyle devam edersen abin yok demiş.Sonra görümcem buna içerlendi baya uzun süre huysuzluk yaptı abisine.Neyse ki düzeldi.Ama sempatim kayboldu sarılsalar kıskanır oldum...biliyorum saçma ama nasıl yenicem şimdi bu kıskançlığı...
Biraz abartmissin canim

Ben bu tavsiyeyi her soruna veriyorum ama acilen kendinize bir uğraş bulun.
Dil öğrenin örneğin. Eğer internete erişiminiz varsa dil öğrenme fırsatınız var demektir.

Bu tavsiyeyi neden veriyorum?
Şu yüzden: çok büyük ihtimalle hem çok boş vaktiniz olduğu için başka insanların davranışlarını merak etmeye başladınız, hem de yine çok büyük ihtimalle başka insanları kendinizden daha değerli gördüğünüz için terk edilme korkusu yaşıyorsunuz.

O yüzden mutlaka beyninizi iyice doldurun. Böylece hem kendi değerinizin farkına varırsınız, hemde böyle boş işlerle uğraşmaya vaktiniz kalmaz.

boş iş derken?yabancı dilim ve kariyer mesleğim var üst konuma da geçmek için sınavlarımı zorluyorum.siz değerli fikirlerinizi başkalarına verin teşekkürler.

Görümceniz biraz hadsiz sanırım, sizin altınlarınızın konusu açıldığında hiçbir şekilde yorum yapmaya hakkı yok. Ben de görümceyim üstelik çocuk yaşta görümce oldum hiç böyle tripler yapmadım. Bir önceki yorumumda eski olayları unutmanızı tavsiye etmiştim ama bu kız pek unutturacağa benzemiyor evlenir de kendisi gibi bir görümcesi olursa belki bi nebze düzelir o zaman. Ama siz duygularınızı kıskançlık olarak yorumlamayın, haklı olarak ona sinir oluyorsunuz sadece.

1 haftalığına aileleri ziyarete gittik.Kendi ailemden geldiğimizde kızz gelin nerelerdesin diyor bana.gülümsüyorum buradayım diyorum.eşim anneannemlere gitcez diyor.görümcem de diyor ki e yani bir zahmet gidiverinnnn artık.böyle rahat bir kız hiç tatlı dil yok.geçen kafasını kombiye vurdu gözü olanın gözü çıksın diye bağırdı milletin içinde.

Size saygısızlık yapmasına rağmen eşinizle samimi olmasına katlanamıyorsunuz galiba.

Tamam kardeşle eşin ilişkisi kıskanılmaz ama kızkardeş “öpüştünüz mü” diye abisine soracak ve “hayır” cevabını alınca rahatlayacak kadar haddini bilmiyorsa orada siz istemeseniz de duygularınız anormalleşir. Ayrıca 18 yaşındaki biri çocuk da değil. Biz 18 yaşında iken bambaşka bir şehirde üniversite okumaya çalışıyorduk, hiç de böyle şeylerle çevremizdekilerin özel hayatlarına müdahale etmedik.

Ben de görümcenize tahammül edemezdim yani.

canım beni öyle iyi anladın ki çok teşekkür ederim.

Sanirim burda abisi ya da erkek kardesi olanlar konunuzu tarafli degerlendirdi. Konu opmesi sarilmasi degil ki. Ruj izinden opusmenizi sorgulamasi, bunu abisine soracak kadar densizlesmesi, camasirlarinizdan rahatsiz olmasi yine abisine soyleyip onlari kaldirtmaya calismasi falan. Cok hadsiz ve kiskanc biri galiba. 18 yasinda olmasi da cocuk falan degil bence. Ben olsam ben de sinir olurdum. Ama o oyle yaptiginda da cevap verirdim. Keske siz de cevap verseydiniz. Bundan sonra sevmemeniz de normal. Mesafe koyun bence. Yine boyle garip kiskancliklar yaparsa da cevabinizi verin.

ne diyebilirdim sizce?ben de yeni gelindim neye uğradığımı şaşırdım.bir de bana diyor ki abla görümcelerin olduğunu duyunca ne düşündün diyor.o an fark ettim ki ben o zamanlar bile aklıma getirmemişim böyle şeyleri.aklıma gelmezdi böyle olacağı

1 haftalığına aileleri ziyarete gittik.Kendi ailemden geldiğimizde kızz gelin nerelerdesin diyor bana.gülümsüyorum buradayım diyorum.eşim anneannemlere gitcez diyor.görümcem de diyor ki e yani bir zahmet gidiverinnnn artık.böyle rahat bir kız hiç tatlı dil yok.geçen kafasını kombiye vurdu gözü olanın gözü çıksın diye bağırdı milletin içinde.
Kendi kalitesizliğini gösteriyor siz üzerinize alınmayın, onda kimin gözü olacakmış komik yani :D :D

siz olsanız ne yapardınız?ve sizce laf bana mıydı
Ortamdaki diğer kişilerle görümcenizin aralarında nasıl bir ilişki var onlardan birine olabilir mi bilemiyorum ama sizinle sürekli laf sokma şeklinde uğraştığına göre o an saçma salak konuşmuş muhtemelen sizeydi, ama o kadar basit ve ağtalca bir hareket ki gerçekten hiç umursamaya değmez, bırakın kendi hırsları içinde çırpınsın dursun, siz dışardan onun hırs denizinde boğuluşunu izleyin zevkle

Back
X