Etkilemen lazım insanları pozitif olmalısın,güldüğünde her yer aydınlanmalı,pasif kalırsan dünya güzeli ol yine aynı olur,bir kaç kişi gelir onları da sen beğenmezsin..
Uzun boylusununda sevgilisi var, kisa boylusunun da, sismaninin da, zayifininda, yuzu puruzsuz olaninda sevgilisi var, sivilce icinde olaninda.. yani bu isler guzellige bakmiyor..
Ama sadece sevgilim olsun diye de sevgili yapma derim. Gerci senin icin iyi tecrube olurdu ama sevmeyince olmuyor. Ben kendi adima o hataya cok dustum. Sirf yalniz kalmamak icin sevgili edindim ve sonu hep husran. Allah'a sukur bende guzel sayilirim kendi capimda, bu konuda bi guvensizligim hic olmadi. Ama onemli olan erkeklerin seni istemesi degil, hayirli insanlar olmasi ve senin de onlari istemen..
Henuz karsina cikmamis olabilir begenecegin biri. ama ilerde olur (=
arayınca bulamıyor insan gerçekten..tam umudunu kestiğin anda o bulacak seni..bende geçen sene aynı şeyi düşünür gibi oldum ama tam umudumu kestiğim anda karşıma çıktı..kısmet..
" Sirf yalniz kalmamak icin sevgili edindim ve sonu hep husran" nasil buldun onlari nasil cektin?
ben cook deneyimsiz hiss ediyorum kendimi...
neden sizce ? neredeyse 20 yasina basicam..
cirkin olmadigima gore anlamiyorum neden hic simdiye kadar bu duyguyu yasamadim..
kimseyi opmedim, kimse ile cikmadim o anlamda...
acaba iticimi gorunuyorum bilmiyorumki ...disariya sogukmu gorundum hep ? tanidigim erkeklerlede sadece birini 15-16 yasimda sevdim ama o zamanda o beni sevmemisti....
o gunden bu gune hic biri ile ciddi bir sey yasamadimm...
dusunce ve fikirlerinizi bekliyor olucagim...
sevdigimnzle nasil tanistiniz...... ve yahut bana taktik, durus ve fiziksel, kiyafeti degisiklikler onerirseniz sevinirim..
neden sizce ? neredeyse 20 yasina basicam..
cirkin olmadigima gore anlamiyorum neden hic simdiye kadar bu duyguyu yasamadim..
kimseyi opmedim, kimse ile cikmadim o anlamda...
acaba iticimi gorunuyorum bilmiyorumki ...disariya sogukmu gorundum hep ? tanidigim erkeklerlede sadece birini 15-16 yasimda sevdim ama o zamanda o beni sevmemisti....
o gunden bu gune hic biri ile ciddi bir sey yasamadimm...
dusunce ve fikirlerinizi bekliyor olucagim...
sevdigimnzle nasil tanistiniz...... ve yahut bana taktik, durus ve fiziksel, kiyafeti degisiklikler onerirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?