Kizlar, ben guzelim ama hic dogru durust bir sevgilim olmadi bugune kadar !!

moyabela

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
64
0
16
Adana
neden sizce ? neredeyse 20 yasina basicam..
cirkin olmadigima gore anlamiyorum neden hic simdiye kadar bu duyguyu yasamadim..
kimseyi opmedim, kimse ile cikmadim o anlamda...

acaba iticimi gorunuyorum bilmiyorumki ...disariya sogukmu gorundum hep ? tanidigim erkeklerlede sadece birini 15-16 yasimda sevdim ama o zamanda o beni sevmemisti....

o gunden bu gune hic biri ile ciddi bir sey yasamadimm...

dusunce ve fikirlerinizi bekliyor olucagim...

sevdigimnzle nasil tanistiniz...... ve yahut bana taktik, durus ve fiziksel, kiyafeti degisiklikler onerirseniz sevinirim..

Tatlım bu işler öyle kılık kıyafetle, güzellikle, duruşla, bilmem neyle alakalı değil ki, elbet bi gün seninde sevgilin olacak, karşına neler neler çıkar, daha küçüksün, sabret, doğru düzgün, adam gibi birisi çıkar inşallah karşına, sen illa sevgilim olsun adı altında sevgilin olsun istiyorsan, düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun, bizden yardım istemişsin, biz sana sevgili bulamayız, şunu yap bunu yap, o zaman bulursun da diyemeyiz, hiç duydun mu öyle söyleyen birilerini, acele etme, bu işler aceleye gelmez, aşk aceleye gelmez, gelecek bişey değil ki, bi gün gerçekten aşık olursan o zaman anlarsın ne demek istediğimi.

Son düzenleme:
oyle bir durum soz konusu ki artik o kotu deneyimden sonra asik olmaktan bile korkuyorum gelecekte....ama karsilikli sevecegim hic kimsenin bugune kadar karsima cikmamis olmasinada sasiyorum

oyle bir durum soz konusu ki artik o kotu deneyimden sonra asik olmaktan bile korkuyorum gelecekte....ama karsilikli sevecegim hic kimsenin bugune kadar karsima cikmamis olmasinada sasiyorum

Bence bu konularda arayış içinde olmamak gerek..
Allah karşınıza iffetli ve ne istediğini bilen birini çıkarır inşallah..
Öyle 10-15 erkekle gezmenin bence hiç merak edilecek bir yanı yok..
Niyeti ciddi olan da zaten önce ailenizle muhatap olur.

demek ki yeterince güzel değilsin yada şöyle diyim senin beğendiklerinin seni beğeneceği kadar güzel değilsin.aslında güzellik değilde tavırdır bence önemli olan.

Son düzenleme:
Güzellikle olsa hem çirkin şansı versin derler fiyatı düşük malın alıcısı çok olur bi çok kişiyle sevgili olmak güzel olduğun anlamına gelmez
benimde arkadaşlarım vardı bunu söyleyen hatta bizim mahalledeki bi çocuğa dedim ya onlara baksana şöyle iyiler böyle güzeller
onları ben sevgili olarak göremiyorum ama arkadaşlıkları çok iyi dedi artık nasıl izlenim bırakıyorlardı bilmem

bak tatlım 20 yaşındayım bende üni okuyorum.bu zaman kadar benimde sevgilim olmadı doğru dürüst sevemedim desem yeri bende ayranlık var bide:ama hiç aklıma gelmezdi işim gfereği bi işletmede çalıştım bu yaz ve onu gördüm ilk gördüm ne oluyo bana içimde bişeyler oldu çok ciddiyim.bizim patronun oğlu peşinde onca kız bana bakar mı dedim önce kendime güvenmediğim için değil zengin züppe bi tip bı o kadar da lokum bi tip yensen yenecek o derece 1 ay boyunca hiç konuşamdık ve sonra bi muhabbet kahve içmek istermisin diye sordu evet dedim ilk konuşma hiç unutmam sonra benim çalıştığım bölüme gelmeler elimi çaktırmadan dokunmalar hiç aşk yok diyen bennnnn düşün artık Allah sanada nasip eder yani bu işler belli olmuyo nasip tabi ne zaman karşına çıkacağı belli oolmuyo sen arama seni bulacak birisi1 gün .biraz uzun oldu aklıma düştüyarim yazdım

Etkilemen lazım insanları pozitif olmalısın,güldüğünde her yer aydınlanmalı,pasif kalırsan dünya güzeli ol yine aynı olur,bir kaç kişi gelir onları da sen beğenmezsin..

Uzun boylusununda sevgilisi var, kisa boylusunun da, sismaninin da, zayifininda, yuzu puruzsuz olaninda sevgilisi var, sivilce icinde olaninda.. yani bu isler guzellige bakmiyor..

Ama sadece sevgilim olsun diye de sevgili yapma derim. Gerci senin icin iyi tecrube olurdu ama sevmeyince olmuyor. Ben kendi adima o hataya cok dustum. Sirf yalniz kalmamak icin sevgili edindim ve sonu hep husran. Allah'a sukur bende guzel sayilirim kendi capimda, bu konuda bi guvensizligim hic olmadi. Ama onemli olan erkeklerin seni istemesi degil, hayirli insanlar olmasi ve senin de onlari istemen..

Henuz karsina cikmamis olabilir begenecegin biri. ama ilerde olur (=

" Sirf yalniz kalmamak icin sevgili edindim ve sonu hep husran" nasil buldun onlari nasil cektin?
ben cook deneyimsiz hiss ediyorum kendimi...

arayınca bulamıyor insan gerçekten..tam umudunu kestiğin anda o bulacak seni..bende geçen sene aynı şeyi düşünür gibi oldum ama tam umudumu kestiğim anda karşıma çıktı..kısmet..

arayınca bulamıyor insan gerçekten..tam umudunu kestiğin anda o bulacak seni..bende geçen sene aynı şeyi düşünür gibi oldum ama tam umudumu kestiğim anda karşıma çıktı..kısmet..

vallaha aslinda hic deneyimim olmadigi icin bu yasta bile korkuyorum...bu ask islerini bilmedigimden ney nasil olu, tekrar asik olup ve bu defer karsilikli olmasindan bile korkuyoruuuum kiiizlaaar offf...

otlekin teki gibiyim...

neden birisi ile cikmam mumkun olsa bile bu fikirden korkuyorum bilemiyorum......

şu an değerlendirebileceğin biri varsa görüşebilirsin bi süre tanımak adına kafana yatmazsa olmaz zaten,yoksa da dert etme yani böyle herşey kendiliğinden gelişir.

" Sirf yalniz kalmamak icin sevgili edindim ve sonu hep husran" nasil buldun onlari nasil cektin?
ben cook deneyimsiz hiss ediyorum kendimi...

Kahreden, dayanilmaz cazibem sayesinde

nasil desem, sosyal bi insanim. konusurum, guler yuzluyum, sicak bi insanim yani. ne insanlara, ne de erkeklere yaklasmakta zorluk yasamam. ama tabi bi bara gidip, karsidaki adama goz kirpmak gibi biseyden bahsetmiyorum, veya hoslandigim adama gidip acilmaktan falan. once arkadas oldum. zamanla onlar benden hoslandilr ve teklif ettiler. biraz hosuma gidenlere sans verdim. ama sen sevmeyince olmuyormus

tatlım daha gencsin ya her şeyin hayırlı olsun sorun sende değil bence sadece sana cevap yazmaktaki amacım bir şeyi bu kadar aşkla istiyorsun madem her önüne gelene de inanma çünkü böyle bi durumda yine üzülen olabilirsin :) kalbini dinlemen yeterli olucaktır seni yanıltmaz bence :)

Bu işler senin istemenle olmuyo maalesef canım.Kısmetinde varsa yaşarsın:) Bende neler neler istiyorum ama oluyo mu;hayır:)
Herşeyin bir zamanı var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…