Eşine bence sadece "kendini benim yerime koy" de bakalım ne diyecek...
evli arkadasların olsa guzel olur. Ya da kendin dolaş git bi alışveris merkezine almasan bile magza gez dolaş inan ki ç.ok zevkli:)))
haklısın arkadaşım,bende senın gıbı 7 24 evdeyım hafta sonları bıle yalnız gecırıyorum
merhabalar simdiden sölim lütfen ön yargililar nasil diyim hakaret niteliginde yorum yapmak isteyenler yorumm yapmasin diger arkadaslarin topicklerinde gördüm ayiptir herkes konu aciosa burda dertlesmek icin.
ben konuma dönüyim bugün hafta sonu ve ben evde sabahtan beri oturuom kalkiom felan skildim yani hafta sonu pazar dahil esi calisan varmi yoksa tek benim esimmi bilmiyorumanlamiyorum bi hafta sonuda istiyorumki hadi askim cikalim dolasalim desin ama yokk nerde evlendimmi yoksa ney onuda bilmiorum cok zor biseyde diince e tmm calismiyayim ac kalalim dio ne diyicemi napicami sasirdim cokmu sey istiyorum onuda bilmiyorum o yoruluyo tmm ama bende 7 24 evde yim ya bende haksizmiyim
benim eşimin ne zaman evde olacağı ne zaman olmayacağı belli değil. işten çıkar çıkmaz gelir ama her an geri çağırma ihtimalleri var. bu bazen gecenin bir yarısıda oluyor ve telefon geldiğinde bir kaç dakika içinde evden çıkması gerek. yemeğini yarım bırakıp gidiyor bazen. tabi haftasonlarıda buna dahil. o nedenle birkaçgün sonrası için bile plan yapamıyoruz hiç. mesela yılbaşı akşamı birlikte olabilecekmiyiz olamayacakmıyız bilmiyorum şuanhaftada en az iki gece nöbetçi oluyor ya da acil işler çıkıyo.
hangi gün tatil hangi gün değil bunu önceden bilmek bile bence lüks...şuan mesela yalnızım. bu sabah çıktı yarın akşam ancak gelebilir eve...
işe bir kaç dakika geç kalsın bari yeni yıla çalışarak girmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?