kizlar ben hep böyle evde yalnız mı olacagim

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
merhabalar simdiden sölim lütfen ön yargililar nasil diyim hakaret niteliginde yorum yapmak isteyenler yorumm yapmasin diger arkadaslarin topicklerinde gördüm ayiptir herkes konu aciosa burda dertlesmek icin.
ben konuma dönüyim bugün hafta sonu ve ben evde sabahtan beri oturuom kalkiom felan skildim yani hafta sonu pazar dahil esi calisan varmi yoksa tek benim esimmi bilmiyorumanlamiyorum bi hafta sonuda istiyorumki hadi askim cikalim dolasalim desin ama yokk nerde evlendimmi yoksa ney onuda bilmiorum cok zor biseyde diince e tmm calismiyayim ac kalalim dio ne diyicemi napicami sasirdim cokmu sey istiyorum onuda bilmiyorum o yoruluyo tmm ama bende 7 24 evde yim ya bende haksizmiyim

evli arkadasların olsa guzel olur. Ya da kendin dolaş git bi alışveris merkezine almasan bile magza gez dolaş inan ki ç.ok zevkli:)))

canım valla çok zor biliirm...benim eşimin kendi işi ve gece çalışıyor...bazen öle oluyorki eleman olmuyor falan haftanın 7 günü çalışıp akşam 8 de kalkıp işe gider sabah 9 10 gibi gelir yatardı yüzünü bile görmezdim...ilk 4 ay falan böle oldu çok daraldım bunalıma giridm...eşimin ailesine sıkıldığımı sölediğimde bize gel toplanıp oturalım diyorlardı hep gel gec bizde kal sabaha kadar oturuyosun ewde tek başına gecede uyumuyosun gel derlerdi dahada bi daralırdım...eşim ben gündüz uyurken çıkma aşkım dışarı aklım sende kalmasın derdi ne anneme gidebiliridm nede alışverişe falan duvarlar üstüme geliyordu artık evde sıkıldığımı anlattım eşime şimdi herşey mükemmel...gündüz canım sıkılır çıkar anneme giderim,alışverişime giderim..yanlızlıktan ağlayan binamda herkes yabancı(yeni yapı olduğu için) kimse birbirine gidip gelmeyen çok sıkılıyorum diye sızlanan ben geçen kadınlar biz her hafta biirnd toplanıyoruz gel diye ısrar ettiklerinde yok çok işim var saolun bile demişimdir..yani çık dışarıya kendine arkadaş edin...sen yurt dışındasın yanılmıyorsam diğer konularından biliyorum...inanki çok zor yalnız kalmak eşler ewde olsa bile bazen dertleşicek muhabbet edicek başka kimseler arıyor insan...benimde hiç arkadaşım yok şimdilik günler böle geçiyo...eşimde artık daha fazla zaman ayırıyor bana oda çok içerlerdi hep ewde yalnızsın üüzzülüyorum sana vakit ayıramıyorum diye şimdi o sorunumuzda halloldu çok şükür...eşinde biraz anlayışlı olmalı onun vakti yoksa bile zaman yaratmalı senin için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eşim de pazarları çalışıyor.İnsanın canı sıkılıyor haklısınız.Ben çok sıkıldığımda gitme bugün derim kendi işleri olduğu için problem olmuyor.Çocuğum olmadan önce kendime işler edindim kurs vs.bi hafta sonu evde olabiliyordum o zaman pek fazla takmıyordum pazarları çalışmasını.Ama yine de insan eşiyle bir şeyler yapmak istiyor.

merhabalar simdiden sölim lütfen ön yargililar nasil diyim hakaret niteliginde yorum yapmak isteyenler yorumm yapmasin diger arkadaslarin topicklerinde gördüm ayiptir herkes konu aciosa burda dertlesmek icin.
ben konuma dönüyim bugün hafta sonu ve ben evde sabahtan beri oturuom kalkiom felan skildim yani hafta sonu pazar dahil esi calisan varmi yoksa tek benim esimmi bilmiyorumanlamiyorum bi hafta sonuda istiyorumki hadi askim cikalim dolasalim desin ama yokk nerde evlendimmi yoksa ney onuda bilmiorum cok zor biseyde diince e tmm calismiyayim ac kalalim dio ne diyicemi napicami sasirdim cokmu sey istiyorum onuda bilmiyorum o yoruluyo tmm ama bende 7 24 evde yim ya bende haksizmiyim

seni anlayabiliyorum ben çalışan biriyim pazar iznim var sadece eşim de h.içi izin kullanıo üstelik h.içi ben 7 de evde oluyorum eşim ise gece 12 de gelio onu bekliyorum mecburen uykusuz kalıyorum zor yaniii ama eşin hiç mi izin kullanmıo onun için de zor oluyodur

sende bunu dert etmede kendine meşguliyetler bul, misafir davet et, git, dışarı cık arkadaslarınla gez dolaş,alışveriş yap..
eşin madem yoğun calışıyo, izin günü yok, yapabilecek bişeyde yok,

eşimin cumartesi günleri tatil.

3 haftada birde 2.5 gün izni var.

Zor tabi ki.Birde benim eşim vardiyalı çalışıyor.

Ben bir avantajım lojmanda olmam.İstediğim zaman yanındayım.O konuda rahatım.

Ama bende çok sıkılıyorum.Çünkü lojmanda sadece ben oturuyorum.

Bende evde ve işyerinde vakit geçiriyorum.

Küçük bir bahçe var.Ona ıspanak, tere, maydanoz ektim.Onlarla birde eşimle vakit geçiriyorum.

benim eşimin ne zaman evde olacağı ne zaman olmayacağı belli değil. işten çıkar çıkmaz gelir ama her an geri çağırma ihtimalleri var. bu bazen gecenin bir yarısıda oluyor ve telefon geldiğinde bir kaç dakika içinde evden çıkması gerek. yemeğini yarım bırakıp gidiyor bazen. tabi haftasonlarıda buna dahil. o nedenle birkaçgün sonrası için bile plan yapamıyoruz hiç. mesela yılbaşı akşamı birlikte olabilecekmiyiz olamayacakmıyız bilmiyorum şuan :( haftada en az iki gece nöbetçi oluyor ya da acil işler çıkıyo.
hangi gün tatil hangi gün değil bunu önceden bilmek bile bence lüks...:( şuan mesela yalnızım. bu sabah çıktı yarın akşam ancak gelebilir eve...

benim eşimin ne zaman evde olacağı ne zaman olmayacağı belli değil. işten çıkar çıkmaz gelir ama her an geri çağırma ihtimalleri var. bu bazen gecenin bir yarısıda oluyor ve telefon geldiğinde bir kaç dakika içinde evden çıkması gerek. yemeğini yarım bırakıp gidiyor bazen. tabi haftasonlarıda buna dahil. o nedenle birkaçgün sonrası için bile plan yapamıyoruz hiç. mesela yılbaşı akşamı birlikte olabilecekmiyiz olamayacakmıyız bilmiyorum şuan :( haftada en az iki gece nöbetçi oluyor ya da acil işler çıkıyo.
hangi gün tatil hangi gün değil bunu önceden bilmek bile bence lüks...:( şuan mesela yalnızım. bu sabah çıktı yarın akşam ancak gelebilir eve...

Eşim tam 00 : 00 da vardiyasına giriyor.

Sanırım bütün yılı çalışarak geçirecek :D

Hiç olmazsa part time işe girme durumunuz yok mu ? Çeşitli hobilerle uğraşsanız ya da.

Eşinizle gezme isteğinizi anlıyorum ama kendiniz için birşeyler yapsanız daha çok değişmez mi hayatınız ?

Back
X