Kızlar ben mi büyütüyorum bi akıl verin lütfen:(

Grates

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
3
2
6
35
3 yillik evliyim.birde oglum var allah bagislasin.ama benim kafam hep soru isaretleriyle dolu tam anlamiyla hic mutlu olamiyorum.esim ailesine ailesi de esime cok.duskun babalari olmadigi icin birbirlerine gereksiz duskunler.gecen gun biz tartisirken baya taniyin yukseldi kayinvalidede dahil oldu gereksiz cikis yapti bana.biz esimle.duzeldik ama onunla bozustuk.simdi hep kafam.sorularla mesgul.hep kendi.kendime konusur oldum.ne yapcam bilemiyorum.o gunden sonra konusmadik karsilikli bi trip halindeyiz.ben alttan almak sanki suclumusum gibi davranmak istemiyorum ama kafam ve gonlum hic rahat degil.kayinvalide ve gorumce sorunum.sevemiyorum hele son olay hepten soguttu beni onlardan.ama esimde asiri duskun.anlatabildim mi bilmiyorum.ama cok.dertliyim

merhabalar öncelikle kendi kendine durumu biraz dahada vahim duruma getirmissin kayınvalideler ve görümceler hep öyledir zaten evlendikten sonra daha bir kıymete biner ogulları canım sana tavsiyem onlar ne kadar düşüyorsa iki katı daha fazla sende ustune düş aileni kanatlarının altına al ve eşin sen ve cocugunun dışında kimsenin sokmasına izin verme birinin yanında tartışma oldugu zamanda tartışmayı kapatın iki kişi tartışmalar biter ama üçüncü kişi girdimi araya helede seni degil karşı tarafı haklı bulursa iyice cinlenirsin sakinliğini koru rabbime şükürler olsun maşallah diyeyim 2 cocugum var 3.u yolda 8senelik evliyim bak bunları bende aynen yaptım

G Grates bence en büyük yanlış eşinizle başkalarının yanında tartışmak. Kendi ailenizi düşünün anne babanız sizin yanınızda tartışırken siz neler hissedersiniz?

Ayrıca ailelerin birbirine düşkün olması kötü birşey değil bence. Tam tersine ailenin arkanızda olduğunu bilmek kadar güç verici birşey var mı? Sorunlarınız neden kaynaklanıyor bilmiyorum, sizi de kesinlikle hatalısınız demiyorum yanlış anlamayın. Ama bazen özeleştiri yapmak gerek. Kendinize objektif davranıp hiçbir hata bulmuyorsanız da hata bulduğunuz konuları eşinizle konuşmak, biraz da olsa sorunları azaltır sanırım. Ama tabi herkesin özeleştiri yapması şart..

Back
X