Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Ben Saçlarımı Siyaha Boyamak İstiyorum Yakışır mı ?

evin Tek kızı Olunca böyle Oluyor Heralde Sizlerden Başka akıl alacak kimsem Yok ki :(

aynen yaa işte sen bensinn.. bende evın tek cocugu oldugum ıcın boyle oluyor.. yakısır tatlım sıyah ama sıyahtan donmek cok zordur ona gore ıyı karar ver saclarını mahvedersın yoksa.....

aynen yaa işte sen bensinn.. bende evın tek cocugu oldugum ıcın boyle oluyor.. yakısır tatlım sıyah ama sıyahtan donmek cok zordur ona gore ıyı karar ver saclarını mahvedersın yoksa.....

Ya kararlıyım ama Hani Yakışmazsa Kendimi Tehlikeye atmak İstemem Yani Yakışırsa Yapıcam Çok sevdiğim Renk :)

bence saçların koyu renkliyse uzak durr

ben bin pişman oldum alttan saçlarım koyu ama nasıl iğrenç gözüküyor uzayıncaa....

dönmek mümkün değil...renk açıcı fasa fiso saç rengimi kusturdular siyah gitsin diyee nee mi oldu.....saçlarım yıprandı b.k gibi oldu kat attırdım uzadıkça kestire kestire kurtuldum.. :20::20:

Siyah sac artik nerdeyse herkeste var dogal sac rengin daha güzel bence kestane rengi cok hos duruyor bence. :21:

kendi rengi sanırım en son foto çok hoş boyama bence illa boyucaksan kestane kahve tonları yaptır çünkü fikrin değişirse röfle attırabilirsin yada başka renge dönebilirsin bende siyahı çok severim ama sonra sorun oluyor iyi düşün bence...

ben siyah yaptırmıştım bu sefer böle biraz ışıklı olsun çokmu mat felan demiştim aylarca boyamadım sonrada kadife kahveye döndüm ondan söliyim şimdiden zor bir renk.

Back
X