• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben tekra beta -hCG yaptırdım değerden bişey anlamadım anlayanlar bakarmısınız

0-5 gebe değil
5-10 0.2-1 hafta
100-5000 2-3 hafta
5000-10000 3-4 hafta
1000-50000 4-5 hafta
10000-100000 5-6 hafta

Kesin Olmamakla Birlikte kan Miktari Olabileceğini Düşünüyorum mililitre cinsinden.

canım bende bugün hamiş olduğumu öğrendim HCG değerim 1416 yani 4-5 haftalık hamileymişim..yazdığını bende anlamadım

gülaycım çok sevindim canım gözünaydın allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.

bende bişey anlamadım bak ben 5 haftalıkken değerim 8170 idi 6.haftada kesede göründü ben ce sabret az daha kese de görünsün sıkma canını çünkü bence de sen hamilesin

kızlar sonucumu doktora gösterdim hamileyiiiimm haftaya gidecem ultrasonla bakacak bebeğimi görecem inşallah birde görünce içim tamamen rahatlıcak

ohh ohh sende hamilesin:)))))

allaahh tamamını erdrsin sağlıklaa kucağına alman dileğiyle canım öpüyorumm..ben anlaıştım zaten 10740 mı neeydi değer...

bende tam sana internetten değerleri bulmuştum hadi gözün aydın canım allah bizede nasip eder inşallah

ben 4-5 haftalıkken 2229 çıkmıştı.6.haftada ultrasonda bebek görünmedi.vajinal ultrasonla görebildik.

bende tan 10 gündür geciktim.kan testinde hamile çıkmadım.acaba ne olabilir.doktara gitmekten pek hoşlanmıyorumda.yanılma payı varmıdır sizce

Back
X