- 31 Mart 2016
- 63
- 60
- 38
Selam kk'nın güzel hatunları
Direkt konuya giricem. Bikaç senedir yabancı bir şirkette çalışıyorum. Verilen görevleri ve mevcut iş tanımımı layığıyla yerine getiriyorum. Eğitim düzeyimde oldukça üst seviyede ancak gel gelelimki ingilizce konusunda orta durumdayım bekarken kursa gidiyordum bayağı ilerletmiştim ve özgüvenim yerimdeydi ama sonra gerek kurstan soğuduğum için gerekse o çok önemli olan ingilizcenin kullanılmadığını gördükçe elimi eteğimi çektim. Zaten evlilikti çocuktu derken iyice uzaklaştım. Kariyer hayatımın önündeki tek engelin bu olduğunu bile bile birşeylere başalyamıyorum. Ne bilim o istek yok gerçi zaman ve enerji de yok ama...
Sizce nereden ve nasıl başalmalıyım. Yazma olarak ya da okuduğunu anlamada çok sıkıntı yok asıl sorunum listening maalesef
Bebeğim daha bir yaşında bile değil önceliğim o açıkçası ama bu sorunu da halletmediğim sürece hep önüme çıkacak bir engel. Yükselmeme tek engel şey. Yükselmeyi geçtim bu açığı verdiğin an engel olarak gösterilen tek şey oluyor. Bazı durumlar karşısında elimi kolumu bağlıyor ve daha kötüsü de sindiriyor
. O sırada gaza geliyorum halledicem ingilizce mevzunu diyorum ama bu öyle pat diye olacak bişey değil uzun bir maraton diye düşününce tekrar balon gibi sönüyorum. Beni biraz teşvik edin kızlar

Sizce nereden ve nasıl başalmalıyım. Yazma olarak ya da okuduğunu anlamada çok sıkıntı yok asıl sorunum listening maalesef