- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Benim yaptigim yontemi yapabilirsin youtube da ozel listening skill icin dunya kadar videolar var baslangic seviye orta seviye akademik sevoye diyede ayriliyor hatta hergun mutlaka minimum bir saati video dinle mutlaka faydasini goreceksin,film ve dizilerden cok daha isine yarar,filmler diziler ingilizce bilen insanlara hitap eder baslangic seviyesindeki adam hic birsey anlamaz ama bu videolar senin sevine hitap eder dinlemekte sikmaz.hikaye kitaplari var veya vloglar var vs.bence faydasini gorursun.Ote yandan aksan cok onemli hangi aksanda konusmak istersin ingiliz aksani bana gore kulakta his etki etmiyor ben amerikan aksanini seviyorum,sen hangisine ilgi duyuyorsan onu dinlr mumkunse native ingilizcesi ogrenmeye calis...youtube disinda dunya kadar online kurslar var kendi iclerinde de listening speaking writing reading olarak ayriliyorlar bu kurslardan satin alabilirsin cokda cuzi miktarlarda ben 15 dolara bile kurs buldum...yani artik isterse insanin kendini gelistirmesi cok kolay imkanim el vermiyor diyemez kimse,istersen kendi cabanla bile cok iyi seviyelere getirebilirsin.speaking icin insan lazim ama listening de kendi kendine bile halledebilirsin.