• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar beni gaza getirin lütfen!!

Benim yaptigim yontemi yapabilirsin youtube da ozel listening skill icin dunya kadar videolar var baslangic seviye orta seviye akademik sevoye diyede ayriliyor hatta hergun mutlaka minimum bir saati video dinle mutlaka faydasini goreceksin,film ve dizilerden cok daha isine yarar,filmler diziler ingilizce bilen insanlara hitap eder baslangic seviyesindeki adam hic birsey anlamaz ama bu videolar senin sevine hitap eder dinlemekte sikmaz.hikaye kitaplari var veya vloglar var vs.bence faydasini gorursun.Ote yandan aksan cok onemli hangi aksanda konusmak istersin ingiliz aksani bana gore kulakta his etki etmiyor ben amerikan aksanini seviyorum,sen hangisine ilgi duyuyorsan onu dinlr mumkunse native ingilizcesi ogrenmeye calis...youtube disinda dunya kadar online kurslar var kendi iclerinde de listening speaking writing reading olarak ayriliyorlar bu kurslardan satin alabilirsin cokda cuzi miktarlarda ben 15 dolara bile kurs buldum...yani artik isterse insanin kendini gelistirmesi cok kolay imkanim el vermiyor diyemez kimse,istersen kendi cabanla bile cok iyi seviyelere getirebilirsin.speaking icin insan lazim ama listening de kendi kendine bile halledebilirsin.

Selam kk'nın güzel hatunları:KK66: Direkt konuya giricem. Bikaç senedir yabancı bir şirkette çalışıyorum. Verilen görevleri ve mevcut iş tanımımı layığıyla yerine getiriyorum. Eğitim düzeyimde oldukça üst seviyede ancak gel gelelimki ingilizce konusunda orta durumdayım bekarken kursa gidiyordum bayağı ilerletmiştim ve özgüvenim yerimdeydi ama sonra gerek kurstan soğuduğum için gerekse o çok önemli olan ingilizcenin kullanılmadığını gördükçe elimi eteğimi çektim. Zaten evlilikti çocuktu derken iyice uzaklaştım. Kariyer hayatımın önündeki tek engelin bu olduğunu bile bile birşeylere başalyamıyorum. Ne bilim o istek yok gerçi zaman ve enerji de yok ama...
Sizce nereden ve nasıl başalmalıyım. Yazma olarak ya da okuduğunu anlamada çok sıkıntı yok asıl sorunum listening maalesef :KK43: Bebeğim daha bir yaşında bile değil önceliğim o açıkçası ama bu sorunu da halletmediğim sürece hep önüme çıkacak bir engel. Yükselmeme tek engel şey. Yükselmeyi geçtim bu açığı verdiğin an engel olarak gösterilen tek şey oluyor. Bazı durumlar karşısında elimi kolumu bağlıyor ve daha kötüsü de sindiriyor:KK12:. O sırada gaza geliyorum halledicem ingilizce mevzunu diyorum ama bu öyle pat diye olacak bişey değil uzun bir maraton diye düşününce tekrar balon gibi sönüyorum. Beni biraz teşvik edin kızlar:işsiz:
kesinlikle haklısınız herhangi bir konuda gelişim aciginiz oldugunu fark ederlerse terfilerde filan direkt önünüze çıkarıyorlar. bence siz halledersiniz azimli birine benziyorsunuz.
bu isin egitimini veren bir arkadaşım var konuşturma konusunda çok başarılı, kişiye özel program yapıyor. özelden size iletişim bilgilerini atabilirim isterseniz

Anlamadığımız yerde beden dilini kullanıyorduk. Pandomim falan da yapardık, sessiz film tadında geçerdi günler :) mesela mezarlık diyeceğim, aklıma gelmiyor. Hemen ölü gömmüş gibi yapıp 'dımmm dımmm dıdııımmm' diye cenaze melodisi soylerdim, anlardi.
Birimiz diğerinin kalbini kırınca hemen 'yanlis kelime söyledim sanırım, ana dilim olmadığı için hata yapmış olabilirim,asma suratini ' derdik, yağ gibi sıyrilirdik.
Trip duymak istemiyorsan anlamazlıktan gel falan, bence oldukça kolay idare etmesi. Herkese tavsiye ederim :)
Hem babam hep bir evliliğin mutlulukla devam etmesi için herşeyi duymayan biraz sağır, herşeyi görmeyen biraz kör, ve her şeyi anlamayan biraz salak olmamız gerektiğini söyler :eğlence:
süpersiniz iletişim konusunda :KK76:
babanızın tavsiyesi de çok anlamlı

Selam kk'nın güzel hatunları:KK66: Direkt konuya giricem. Bikaç senedir yabancı bir şirkette çalışıyorum. Verilen görevleri ve mevcut iş tanımımı layığıyla yerine getiriyorum. Eğitim düzeyimde oldukça üst seviyede ancak gel gelelimki ingilizce konusunda orta durumdayım bekarken kursa gidiyordum bayağı ilerletmiştim ve özgüvenim yerimdeydi ama sonra gerek kurstan soğuduğum için gerekse o çok önemli olan ingilizcenin kullanılmadığını gördükçe elimi eteğimi çektim. Zaten evlilikti çocuktu derken iyice uzaklaştım. Kariyer hayatımın önündeki tek engelin bu olduğunu bile bile birşeylere başalyamıyorum. Ne bilim o istek yok gerçi zaman ve enerji de yok ama...
Sizce nereden ve nasıl başalmalıyım. Yazma olarak ya da okuduğunu anlamada çok sıkıntı yok asıl sorunum listening maalesef :KK43: Bebeğim daha bir yaşında bile değil önceliğim o açıkçası ama bu sorunu da halletmediğim sürece hep önüme çıkacak bir engel. Yükselmeme tek engel şey. Yükselmeyi geçtim bu açığı verdiğin an engel olarak gösterilen tek şey oluyor. Bazı durumlar karşısında elimi kolumu bağlıyor ve daha kötüsü de sindiriyor:KK12:. O sırada gaza geliyorum halledicem ingilizce mevzunu diyorum ama bu öyle pat diye olacak bişey değil uzun bir maraton diye düşününce tekrar balon gibi sönüyorum. Beni biraz teşvik edin kızlar:işsiz:
şarkı dinleyip sözlerini yazmaya çalışın
ya da alt yazılı olan videolarını açıp siz de eşlik edin şarkılara
benim için epey iiy olmuştu

Bence sohbet etmelisiniz.
Bulundugunuz sehirde Internations varsa toplantilarina, etkinliklerine gidin. Yabanci insanlarla gunluk sohbet edebileceginiz bir ortam bulursunuz. Siz haftada ya da 2 haftada 1 kez etkinlige gidin, esiniz de bebege baksin.

Bir diger onerim MTV stili kanallar izlemek, gunluk Amerikan ingilizcesi gayet guzel konusuluyor.
Telefon uygulaması vardı yurtdısındaki egitmenlerle online konusabiliyorsun. Görüntülü her aksam online olan kişilerle birebir calısabilirsin hem kursa vakit harcaman gerekmez hemde sıkıntın listening giderilir:) Bence sana gayet uygun gibi. Birde ingilizcen olunca kıdem alıp maaşın artcak onu düşün :)
Merhabalar yorumunuz için teşekkürler sizin bahsettiğiniz sitenin adını bana özelden mesaj olarak atabilir misiniz rica etsem

Back
X